Dětský fotoaparát uGo Froggy: Opravdová dětská radost je k nezaplacení

28. 1. 2020 – uGo Froggy je multifunkční dětská hračka a zdroj nádherných okamžiků, nadšení a radosti. Pomáhá rozvíjet dětský talent, tvůrčí potenciál a dosud neobjevenou schopnost fotografovat. Fotoaparát uGo nabízí vše potřebné, včetně dětského úsměvu a radosti.

Fotoaparát s rozlišením 1,3 mpx zachytí ostře všechny jedinečné okamžiky, kdykoli vaše dítě začne fotit. Váš úsměv při pohledu na šťastné dítě tam bude také. Naší ambicí je vybavit naše hračky nejlepší odpovídající technikou. uGo Froggy dokáže nahrávat video v rozlišení Full HD rychlostí 30 snímků za sekundu (filmy v kině jsou přehrávány rychlostí 24 snímků za sekundu). Chce se stát vaše dítě filmařem? Pojďme to zjistit! 

Fotoaparát uGo Froggy podporuje microSD kartu s kapacitou až 32 GB, která umožní uložit velký objem dat. Dvoupalcový vysoce kvalitní LCD displej zobrazí v jasných barvách a dokonalé ostrosti všechny nádherné okamžiky, jedinečné scény a nezapomenutelné zážitky zachycené vaším potomkem.

uGo Froggy nabízí nepřeberné množství filtrů a rámečků. Není nutné skončit u pouhé fotografie nebo videa. Kreativita vašeho dítěte bude podpořena možnostmi z nabídky jedinečných barevných kombinací a prvků pro zpracování fotografií. Buďte na pozoru! Na vaší fotce se může objevit šaškovský nos nebo čarodějnický klobouk! Navíc jsou k dispozici dvě video hry, které kombinují zábavu a učení. 

Samotný design fotoaparátu uGo Froggy vykouzlí úsměv na tváři dítěte a je příslibem zábavy a příležitostí k rozvoji dovedností. uGo Froggy vypadá atraktivně a potěší každého mladého fotografa nebo filmaře. Víme, že svůj talent mohu rozvíjet jak chlapci, tak dívky, proto přinášíme uGo Froggy ve dvou barevných provedeních – růžové a modré.

Dostupnost a cena
Dětský fotoaparát uGo Froggy je dostupný ve dvou barevných variantách (růžová nebo modrá) prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 980 Kč včetně DPH. 

Specifikace:

Uhlopříčka LCD displeje: 2”

Podpora rozlišení: 1080i, 720 p

Maximální rozlišení videa: 1920 × 1080 px

Počet baterií: 4 × AA (Alkaline)

Konektory: MicroSD, Micro USB

Barva: Modrá nebo růžová

Rozměry: 157 × 94 × 51 mm

Více na: https://ugo-europe.com/product/kid-camera-ugo-froggy-hd-blue

—————————————————————

Značka uGo  nabízí produkty, které jsou navrženy a vyrobeny na míru každodenním aktivitám moderního života. Od jednoduchých řešení napomáhajících komunikaci, přes periferie počítačů pro kancelářské použití a produkty pro aktivní životní styl i zábavu až po mobilní technologie. Produkty se značkou uGo jsou rozděleny do jednotlivých kategorií podle segmentu použití.