AOC rozšiřuje základní řadu monitorů B2 o modely s elegantním a ze tří stran bezrámečkovým designem

Praha, 30. leden 2020 – Společnost AOC představuje tři nové monitory ze základní řady B2. Nové modely s úhlopříčkami 21,5” (54,7 cm), 23,8” (60,4 cm) a 27” (68,6 cm) nabízí stylové a ze tří stran bezrámečkové provedení, Full HD rozlišení (1080p) i podporu VESA montáží. Monitory nabízejí široké pozorovací úhly (178°) a skvělé podání barev, což zaručuje skvělý zážitek při sledování obsahu i ze stran. 21,5” model 22B2H je vybaven VA panelem přinášejícím krásné barvy a hlubokou černou, zatímco 23,8” 24B2XH a 27” 27B2H jsou vybaveny IPS panely reprodukujícími skutečné barvy. Z hlediska připojení nabízí monitory jak klasický VGA, tak HDMI 1.4 port pro připojení různých zařízení. Nové monitory jsou vhodné pro zákazníky, kteří hledají základní a cenově dostupná řešení.

Solidní výbava za atraktivní cenu

Produktová řada monitorů AOC B2 nabízí solidní výbavu, včetně ostrého Full HD rozlišení (1920 x 1080 bodů) a věrných barev IPS panelů monitorů 24B2XH a 27B2H, nebo skvělého kontrastu VA panelu modelu 22B2H. Navíc všechny monitory podporují obnovovací frekvenci 75 Hz. Umí tedy zobrazit o 25 % více snímků za sekundu, než klasické monitory s frekvencí 60 Hz, což zaručuje plynulejší pohyb kurzoru a videa. Všechny tyto vlastnosti uživatelé ocení jak při běžné práci, tak i při sledování filmů nebo občasném hraní her. 

Tenký a funkční
Přestože se jedná o základní a cenově dostupné modely, jsou všechny tři vybaveny ze tří stran bezrámečkovým provedením displeje. To znamená, že samotný panel splývá s rámečkem. Toto řešení, kromě toho, že skvěle vypadá, je ideální pro více monitorová řešení, kde v pohledu na celkovou plochu monitorů nepřekáží široké rámečky a nerozptylují uživatele při práci. 

Působivá technologie 

Všechny tři modely řady B2 jsou vybaveny vstupy VGA a HDMI, jakož i výstupem pro sluchátka. To znamená, že i starší PC, která používají pouze VGA lze modernizovat pomocí skvělého monitoru. Kromě toho lze pomocí HDMI snadno připojit moderní zařízení, jako jsou stolní počítače, notebooky, DVD nebo Blue-ray přehrávače, herní konzole a další. Budoucnost zde ale nekončí. Modely řady B2 jsou vybaveny technologií FlickerFree, která minimalizuje nepříjemné blikání podsvícení, což má pozitivní vliv na snižování únavy očí a bolesti hlavy.

Speciální režim LowBlue navíc redukuje emisi potenciálně škodlivého modrého světla a snižuje tak únavu očí při špatných světelných podmínkách

Monitory řady AOC B2 budou na trhu dostupné v průběhu února za doporučené koncové ceny: 22B2H za 2509 Kč (99 €), 24B2XH za 2769 Kč (109 €) a 27B2H za 3779 Kč (149 €).

Více informací a technické specifikace:

https://eu.aoc.com/cs/monitors/22B2H

https://eu.aoc.com/cs/monitors/24B2XH

https://eu.aoc.com/cs/monitors/27B2H

###

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.