Logitech uvádí novinku pro streamování videa z vašeho domácího studia

Logitech StreamCam® a Logitech Capture inspirují lidi ke sdílení zážitků


Praha – 12. února 2020 — Společnost  Logitech dnes představila novou webovou kameru Logitech® StreamCam určenou speciálně pro streamery a tvůrce obsahu. StreamCam nabízí video s rozlišením 1080p při rychlosti 60 fps, rozhraní USB-C a flexibilní montáž. Přednosti StreamCam vyniknou zejména při použití s programem Logitech Capture. Capture umožňuje využívat funkce StreamCam, které automatizují expozici, orámování a stabilizaci obrazu, takže se uživatelé mohou plně soustředit na vytváření co nejlepšího obsahu. 

Tweetněte: Chcete sdílet to, co vás baví, a pobavit i ostatní? @Logitech právě ohlásil novou webovou kameru StreamCam a aktualizaci programu Logitech Capture včetně nové podpory pro MacOS! Více na: https://ctt.ec/QWceD+ 

„Kamera StreamCam vychází vstříc potřebám dnešních tvůrců obsahu a usnadňuje lidem sdílení jejich zájmů a zážitků s celým světem,“ řekla Delphine Donne-Crock, generální ředitelka společnosti Logitech pro oblast kreativity a produktivity. „Video se stalo hlavním způsobem sebeprezentace, a proto vyvíjíme produkty, které lidem pomáhají vytvářet atraktivní obsah.“

Kamera StreamCam používaná s programem Logitech Capture je ideální pro streamování na YouTube, Facebook, Twitch, Instagram a další sítě. Tato výkonná kombinace nabízí mnoho funkcí, například:

  • Rozpoznávání obličeje pro automatické zaostřování a expozici, abyste vypadali stále co nejlépe.
  • Inteligentní orámování s podporou AI, abyste zůstali vždy v obrazu.
  • Stabilizace obrazu, aby vaše záběry nebyly roztřesené.
  • Svislé Full HD video, ideální pro prohlížení příspěvků na Instagramu a Facebooku na mobilním telefonu.
  • Nastavení stereo/dual-mono zvuku pro nahrávání podle vašich preferencí.

StreamCam je podporována také v aplikacích XSplit a Open Broadcaster Software (OBS). 

Cena a dostupnost Logitech StreamCam

Kamera Logitech StreamCam v bílém nebo tmavošedém provedení bude k dostání v České republice od dubna letošního roku za doporučenou maloobchodní cenu 3 975‬ Kč. Pro získání dalších informací navštivte náš blog.

Aktualizace programu Logitech Capture

Spolu s uvedením StreamCam na trh bude vydána aktualizovaná verze programu Logitech Capture pro stávající zákazníky s přidanou podporou beta verze pro MacOS. Nová verze nabídne tmavý režim, vylepšené scénické efekty, živé překrytí obrazu textem a další funkce. Program Logitech Capture je ke stažení zdarma na Logitech.com přes odkaz na stažení softwaru

Nejlepší produkty pro vaše streamovací studio

Logitech a jeho rodina značek nabízejí rozmanitá řešení, která splňují požadavky začínajících i zkušených tvůrců. StreamCam spadá do skupiny produktů pro vytváření obsahu, kam patří i nedávno představený USB mikrofon Yeti X od Blue Microphones. Další informace o streamovacích řešeních od společnosti Logitech, užitečné rady pro streamování/nahrávání a také inspiraci pro zlepšení kvality vašeho obsahu najdete na logitech.com/streaming.

# # #

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují také prostřednictvím hudby, počítačových her, videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Logitech G, Astro Gaming,  Ultimate Ears, Jaybird a Blue Microphones. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.