Bose umožňuje nově zapojit do rozvodu hudby v bytě i bezdrátové reproduktory SoundLink

Přenosné Bluetooth reproduktory Bose Revolve, Revolve+, Color a Micro lze nyní nově využít při rozvodu hudby v domě nebo bytě pomocí chytrých audiosystémů Bose Home Speaker. Tuto možnost umožňuje nová verze aplikace Bose Music.

Praha, 13. února 2020 – Bose přichází s novinkou, která potěší uživatele chytrých audiosystémů Home Speaker. Ty jsou určeny ke streamingu prostřednictvím populárních hudebních služeb a umožňují bezdrátový rozvod hudby v domě nebo bytě v dosahu domácí Wi-Fi sítě. Nově lze ke komplexnímu domácímu systému připojit také jeden reproduktor z řady SoundLink. Na výběr je Bose Revolve, Revolve+, Color a Micro. Tato funkce je k dispozici díky nové verzi aplikace Bose Music.

Audio produkty Bose patří ke světově nejuznávanějším hudebním systémům. Kromě kompletů domácího kina existují dvě rodiny produktů pro přehrávání hudby – přenosné Bluetooth reproduktory a chytré audiosystémy pro domácnost, do nichž lze zařadit i vybrané soundbary. Bose uvedlo nyní novou verzi aplikace Bose Music pro chytré telefony s operačním systémem iOS a Android, kterou oba světy propojuje. Tato aplikace integruje do jedné hudební databáze populární hudební streamovací služby Spotify a Amazon Music a přidává k nim nepřeberné množství internetových rádií sdružených pod TuneIn. Všechny uvedené zdroje lze pomocí Bose Music streamovat s využitím domácí WiFi sítě přímo do audiosystémů Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker Portable, Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 a Bose Soundbar 700. Aplikace představuje pouze ovládací prvek, není závislá na dosahu Bluetooth a umožňuje synchronizované přehrávání vybrané hudby ve více místnostech najednou, tvorbu skupin a jednotné ovládání hlasitosti celého prostoru. Ovládat přehrávání může ze svého smartphonu každý člen domácnosti. 

Nově lze do aplikace Bose Music zahrnout také přenosné reproduktory Bose Revolve, Revolve+, Color a Micro. Pomocí Bluetooth je možné propojit tento přístroj s jedním z výše uvedených chytrých audiosystémů a využít ho v dalším pokoji v rámci dosahu jako další zónu.

Nejnovější verzi aplikace Bose Music lze zdarma stáhnout v obchodech AppStore a Google Play. Uživatelům, kteří využívali dosavadní verze, se tato možnost otevře po aktualizaci.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.