ADATA uvádí externí SSD pevný disk SE760

Praha, Česká republika  – 18. února 2020 – ADATA Technology (tchajwanská burza: 3260.TWO), přední výrobce vysoce výkonných DRAM modulů, produktů NAND Flash a mobilního příslušenství, dnes oznamuje uvedení externího SSD pevného disku ADATA SE760. SSD disk je stylový, kompaktní pro snadnou přenosnost a je vybaven rozhraním USB 3.2 Gen 2 zajišťujícím vynikající výsledky čtení i zápisu.   

Rychlý a stylový  
ADATA SE760 se vyznačuje kompaktním a praktickým designem, který se skvěle osvědčí na cestách. Celkový elegantní a štíhlý vzhled je navíc podpořen kovovým jemně broušeným povrchem. SSD disk je vybaven rozhraním USB 3.2 Gen 2 pro dosahování rychlostí čtení/zápisu až 1 000 MB/s, což je více než 12krát rychleji než u externího pevného disku. Blesková rychlost umožňuje uživateli zkopírování 10GB 4K filmu za přibližně dvacet vteřin. 

Lepší než HDD pevné disky, snadné použití
SE760 nabízí všechny možnosti, které zvýhodňují SSD disky před HDD, včetně tichého provozu a odolnosti proti otřesům a vibracím. Navíc využívá nejmodernější konektor USB-C (typ C), který je reverzibilní, takže odpadá hledání správných konců jako u starších USB konektorů. Jeho zařízení plug and play funguje s Windows, Mac OS a Androidem, což znamená, že uživatelé mohou kopírovat obsah mezi různými zařízeními bez omezení. Při práci i zábavě SE760 poskytuje svým uživatelům výhody SSD disku, snadnou konektivitu a praktičnost USB-C.

Přesná dostupnost ADATA SE760 se může v jednotlivých oblastech lišit. Pro informace o dostupnosti a cenách na konkrétních trzích se obraťte na nejbližší prodejnu nebo nejbližšího prodejce ADATA přes internetovou stránku www.adata.com.   

O ADATA – Inovujeme budoucnost

ADATA Technology je druhým největším světovým dodavatelem DRAM paměťových modulů, patří mezi 20 hlavních mezinárodních značek pocházejících z Tchaj-wanu a je držitelem více než 500 patentů v oblasti počítačových pamětí. Mezi hlavní produktové řady ADATA patří paměťové moduly, USB flash disky, paměťové karty, SSD disky a přenosné pevné disky. Protože usilujeme o inovaci, kvalitu a výkon, získávají výrobky ADATA mezinárodní uznání a ocenění včetně iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice a Taiwan Excellence. Maskotem značky ADATA je kolibřík, který představuje agilitu společnosti, pokud jde o inovaci a zlepšování lidských životů prostřednictvím technologie. Více informací najdete na industrial.adata.com.