QNAP integruje cloudové objektové úložiště Wasabi pro vysokou efektivitu nákladů a výjimečný výkon

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 18. února 2020 – Společnost QNAP® Systems, Inc. (QNAP), přední inovátor v oblasti výpočetních, síťových a úložných řešení, dnes oznámila svou spolupráci se společností Wasabi Technologies, Inc. (Wasabi), která sídlí v USA a poskytuje cloudové objektové úložiště, na integraci Wasabi Hot Cloud Storage do několika řešení QNAP, včetně HybridMount, VJBOD Cloud, a Hybrid Backup Sync 3 (HBS 3). Uživatelé QNAP NAS nyní mohou využívat službu cloudového objektového úložiště, která nabízí bezkonkurenční ceny, vysokou efektivitu nákladů a nekompromisní vysoký výkon.

„Podporou populární služby Wasabi Hot Cloud Storage dáváme uživatelům QNAP NAS více možností, jak volně budovat hybridní cloudové řešení, které je rychlé v odezvě, je vysoce efektivní z hlediska nákladů a flexibilní v možnostech rozšíření,“ uvedl Josh Chen, produktový manažer společnosti QNAP.

HybridMount je řešení souborové brány cloudového úložiště společnosti QNAP pro akceleraci přístupu k významným službám cloudových úložišť, jako je Wasabi. Brána blokového cloudového úložiště VJBOD Cloud umožňuje uživatelům QNAP NAS urychlit přístup na cloudové objektové úložiště pomocí dodatečného místního datového úložiště za účelem dalšího zvýšení dostupnosti a spolehlivosti. HBS 3 je nejnovější verze řešení společnosti QNAP pro zálohování/obnovení/synchronizaci dat, které uživatelům pomáhá s plány obnovy po havárii. HBS 3 může zálohovat a synchronizovat data na podporované služby cloudového úložiště. U těchto řešení si nyní uživatelé mohou vybrat Wasabi jako cloudové úložiště a využívat všestranné výhody včetně nízkých nákladů a vysokého výkonu.

Wasabi Hot Cloud Storage je okamžité dostupné řešení cloudového úložiště na podnikové úrovni, které umožňuje cenově dostupné ukládání nekonečného množství dat. Wasabi poskytuje rozhraní kompatibilní s S3, které lze používat s úložnými aplikacemi, bránami a dalšími platformami. Wasabi přináší všechny služby cloudového úložiště na stejné úrovni, čímž se snižuje složitost a zvyšuje předvídatelnost nákladů pro společnosti a podniky.

„Integrací softwaru společnosti QNAP pro zálohování a bránu cloudového úložiště s Wasabi Hot Cloud Storage vzniká cenově dostupná cesta, díky níž si mohou podniky vytvořit vysoce efektivní hybridní cloudové řešení se snadnými a dostupnými cenami,“ uvedl David Friend, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Wasabi.

O společnosti Wasabi

Společnost Wasabi se zabývá ukládáním dat v hot cloudu a přináší intenzivní technologii ukládání dat, která je k mání za 1/5 ceny Amazonu S3, rychlejší než konkurence bez poplatků za výchozí přenos dat nebo požadavky API. Na rozdíl od dodavatelů cloudů první generace se společnost Wasabi zaměřuje výhradně na poskytování nejlepších služeb na světě v oblasti cloudového objektového úložiště. Společnost Wasabi vytvořili spoluzakladatelé a průkopníci v oblasti cloudových úložišť David Friend a Jeff Flowers s cílem komoditizovat odvětví cloudových úložišť. Wasabi je soukromá společnost se sídlem v Bostonu, MA. Společnost Wasabi lze sledovat na portálech Twitter, Facebook, Instagram a na našem blogu.