Raiffeisenbank vylepšila nabídku podnikatelských účtů

Praha, 18. února 2020 – Od začátku ledna změnila Raiffeisenbank poplatkovou strategii u podnikatelských účtů. Nově nabízí tři účty se širokou škálou bankovních služeb, které dokážou naplnit potřeby všech typů podnikatelských subjektů. Novou nabídku podpoří od února reklamní kampaň v duchu nového konceptu Respekt. Banka také upouští od názvu Podnikatelské eKonto.

„Protože se nám osvědčilo propojení osobního a podnikatelského světa, nabízíme v případě Chytrého a Aktivního účtu v podstatě stejné poplatky a služby jak na osobní, tak podnikatelské straně. Světovým účtem pro podnikatele pak dorovnáváme nabídku o komplexní tarif vhodný pro aktivní kontakt se zahraničím a s prémiovým bankovním servisem,” říká Petra Kopecká, tisková mluvčí Raiffeisenbank.

Chytrým podnikatelským účtem chce banka oslovit malé podnikatele a živnostníky, kterým záleží na vedení účtu zdarma bez nutnosti plnit jakékoliv podmínky. Plně vybavený Aktivní účet se širokou škálou produktů a služeb potom stojí 49 korun. Pro podnikatele, kteří často obchodují se zahraničím, má banka připravený Světový účet pro podnikatele. V příznivém měsíčním tarifu 499 korun získá majitel nad rámec služeb předchozích dvou účtů mimo jiné zvýhodněné ceny zahraničních plateb a prémiový bankovní servis.

„Věříme, že se nám podařilo sestavit nabídku účtů v té nejvyšší kvalitě, která nás opět  dostane na špici mezi ostatní banky. Akvizici podnikatelských účtů podpoříme od února kampaní, která se ponese v duchu našeho nového konceptu Respekt,” doplňuje Kopecká. 

Součástí kampaně, která poběží od začátku února, je 30´ TV spot, se kterým se diváci setkají na všech kanálech TV Nova. Vizuál se objeví také v online médiích. 

Video na youtube: https://youtu.be/nMZgFZ9r4wQ 

Na stávající klienty nemá nová nabídka účtů žádný vliv a pokračují v současném nastavení. Pokud se rozhodnou přejít na nový tarif, budou pro ně platit nová pravidla.

Podrobnější informace na:

https://www.rb.cz/attachments/ceniky/cenik-porovnani-podnikatelskych-uctu.pdf

Základní informace o Raiffeisenbank a.s.

Raiffeisenbank poskytuje již 25 let široké spektrum bankovních služeb soukromé i firemní klientele v České republice. Banka

obsluhuje klienty v síti 130 poboček a klientských center, poskytuje rovněž služby specializovaných hypotečních center,

osobních, firemních a podnikatelských poradců. Podle celkových aktiv je Raiffeisenbank pátou největší bankou na českém trhu,

která dává práci třem tisícovkám zaměstnanců. Majoritním akcionářem banky je rakouská finanční instituce Raiffeisen Bank International AG (RBI).