Dynabook rozšiřuje řadu notebooků Satellite Pro L50-G o model s grafickou kartou NVIDIA® GeForce® MX250

 

  • Nová grafická karta zvyšuje výkon podnikových aplikací
  • Procesory Intel® Core™ 10. generace, Wi-Fi 6 a duální úložiště SSD/HDD otevírá řadu nových možností
  • 15” notebook vyvinutý v reakci na poptávku zákazníků na trzích EMEA

 

27. února 2020, Neuss, Germany – Společnost Dynabook Europe GmbH představila nový model notebooku Satellite Pro L50-G s grafickou kartou NVIDIA® GeForce® MX250¹, který přichází na trh EMEA na základě poptávky zákazníků. Vestavěná dGPU umožní uživatelům využít vyšší výkon aplikací doma, v kanceláři i na cestách. Grafická karta se 2 GB paměti GDDR5 zajišťuje plynulejší videokonference, přehrávání médií nebo úpravu fotografií a vizuálů.

Vysoce výkonný a lehký profesionální notebook

Nově představený model doplňuje řadu notebooků Satellite Pro L50-G, která byla uvedena na trh v listopadu 2019. Satellite Pro L50-G nabízí podnikům vysoký výkon, spolehlivost, flexibilitu a vynikající konektivitu. Představuje výbornou kombinaci efektivních pořizovacích nákladů a špičkových technologií.

Notebook, který byl navržen s ohledem na zvýšený výkon, splňuje díky procesorům Intel® Core™ 10. generace požadavky rychle se rozvíjejících potřeb práce s využitím multitaskingu. Nejnovější bezdrátový standard Intel® Wi-Fi 6 s modulem AX200 přináší lepší rychlost připojení s vyšší kapacitou a nižší latencí. Flexibilitu s výkonným a současně vysoce kapacitním datovým úložištěm zajišťuje podpora duálního úložiště s disky SSD a současně HDD. Všechny požadavky na nabíjení, přenos dat a připojení externích periferií řeší nejmodernější standardy připojení, včetně univerzálních portů USB Type-C a USB Type-A.

Nový model byl navržen tak, aby jeho uživatel dosáhl maximální produktivity v kanceláři, na cestách i doma. Vysokou mobilitu zajišťuje šasi tenké pouhých 19,9 mm a celková hmotnosti 1,85 kg* spolu s 15“ displejem s rozlišením FHD a antiodrazovou úpravou. Díky baterii s funkcí rychlého nabíjení vydrží notebook Satellite Pro L50-G až 9 hodin* a uživatelé mohou na cestách řešit úkoly během celého pracovního dne.

„Aplikace, které dnešní pracovníci využívají, vyžadují neustále modernější technologie. Proto jsme rozšířili řadu Satellite Pro L50-G o tento nový model. Díky němu mohou naši zákazníci využít nových možností,“ říká Damian Jaume, prezident společnosti Dynabook Europe GmbH. „Představení tohoto nového zařízení znovu potvrzuje náš závazek vyvíjet technologie, které splňují a překračují požadavky uživatelů.“

Satellite Pro L50-G s volitelnou grafickou kartou NVIDIA® GeForce® MX250 bude v Evropě k dispozici od března 2020. Další informace o zařízeních dynabook naleznete na http://cz.dynabook.com

¹ NVIDIA® a GeForce® jsou registrované obchodní známky NVIDIA Corporation.

* V závislosti na konfiguraci.

-ENDS-

Sledujte nás online

Navštivte naše webové stránky, kde najdete technické údaje a nejnovější informace o produktech. Další informace naleznete na našem blogu. Nebo se s námi spojte na našich sociálních médiích – LinkedIn.

O společnosti Dynabook Inc.

Již více než 30 let představují notebooky a technologie Toshiba standardy pro inovace, kvalitu a spolehlivost. Společnost Dynabook Inc., jejímž většinovým vlastníkem je nyní Sharp Corporation, pokračuje v této tradici poskytováním bohatých hodnot a služeb, které pomáhají našim partnerům a zákazníkům v dosahování jejich cílů.

Další informace naleznete na adrese http://cz.dynabook.com