Nová Nordic TV přináší více kanálů včetně HBO Go

Praha 2. 3. 2020 – Nová Nordic TV přináší novým i stávajícím zákazníkům spoustu vylepšení, jako například až šestkrát více hodin nahrávání, veškerou programovou nabídku v HD kvalitě a větší množství podporovaných zařízení, na kterých lze Nordic TV sledovat. Programová skladba teď nabízí více kanálů za stejnou cenu. Noví zákazníci navíc získají tarif Nordic TV s více než 80 kanály na měsíc zdarma.

Nová Nordic TV se nabízí ve dvou základních tarifech, Nordic TV a Nordic TV Plus, které se liší cenou a počtem kanálů. K tarifu Nordic TV si zákazníci mohou objednat pět různých balíčků. K nejpopulárnějším, jako je Sport nebo Dětský, nově také přibyl balíček Příroda. Mezi další novinky patří rozšíření služeb o videotéku HBO Go za výhodnější cenu než při přímém nákupu. Tuto službu si však zákazník podobně jako u jiných operátorů musí aktivovat sám dle návodu. Rozhlasové stanice získají zákazníci v ceně tarifu zcela zdarma.

S novou Nordic TV se zvyšuje počet podporovaných zařízení, na kterých lze Nordic TV sledovat. Přehled podporovaných systémů najdete zde. Zákazník si může sám určit dvě primární zařízení (set-top-box, Smart TV nebo Apple TV) a další dvě mobilní (tablet, počítač, mobil). Sledovat televizi přes počítač je teď navíc bez nutnosti instalace zásuvného modulu Flash Player mnohem jednodušší.

Praktickou novinkou je také možnost přiobjednat si všechny dostupné balíčky k původně zvolenému tarifu. Nově se nabízí i možnost měnit Nordic TV tarify v objednávce nebo automatické zobrazení všech dostupných párovacích PIN kódů v samoobsluze.

Všechny služby jsou poskytovány, jak je již u Nordic Telecomu zvykem, bez jakýchkoli dlouhodobých závazků a omezení.

Nordic Telecom je telekomunikačním operátorem s vlastními sítěmi v pásmech 3,7 GHz a 420 MHz a napříč skupinou obsluhuje více než sto tisíc zákazníků. V aukci pásma 3,7 GHz získal jako jediný účastník dva bloky spektra. Na nich staví a jako první spustil moderní 5G síť, která nabízí kvalitní pevné vysokorychlostní internetové připojení vzduchem. V budoucnu tato síť umožní i superrychlé 5G datové mobilní přenosy. V pásmu 420 MHz buduje vlastní LTE síť. Současně, prostřednictvím partnerských sítí, působí jako plnohodnotný virtuální mobilní operátor. Společnost je součástí investiční skupiny Nordic Investors, jejím minoritním akcionářem je J&T Private Equity Group.

www.nordictelecom.cz