Huawei odhaluje vizi HUAWEI AppGallery, se kterou buduje bezpečný a spolehlivý ekosystém mobilních aplikací

  • Vize společnosti Huawei je učinit z HUAWEI AppGallery otevřenou, inovativní platformu pro distribuci aplikací, která je přístupná spotřebitelům.
  • Cílem společnosti Huawei je přísně chránit soukromí a bezpečnost uživatelů a zároveň přinášet snadné použití aplikací

Vstupte do HUAWEI AppGallery – oficiální platformy pro distribuci aplikací společnosti Huawei, která svým uživatelům nabízí novou alternativu. HUAWEI AppGallery je celosvětově 3. největší obchod s aplikacemi a nyní je k dispozici ve více než 170 zemích a regionech s 400 miliony aktivních uživatelů měsíčně (MAU).

Postupné šíření 5G přináší revoluci ve světě mobilních zařízení a jejich využívání. Spotřebitelé stále více používají různá zařízení v různých scénářích a mobilní aplikace jsou klíčem k bohatšímu a propojenějšímu světu. Huawei věří, že poptávka po chytřejších aplikacích bude i nadále růst a chce být v popředí nositelů této masivní změny.

Vize třetího největšího globálního trhu s aplikacemi

„Naší prioritou vždy byla ochrana osobních údajů a kontrola dat samotných uživatelů,“ komentoval Richard Yu, generální ředitel společnosti Huawei Consumer Business Group, a dodal: „Ochranu soukromí, stejně jako kybernetickou bezpečnost vnímáme jako svou nejvyšší prioritu, ať už děláme cokoliv, a tento přístup implementujeme do všech fází vývoje našich produktů. Je tedy logické, že i v HUAWEI AppGallery máme nejpřísnější řešení v oblasti ochrany osobních údajů a kyberbezpečnosti.“

Huawei má na celém světě stovky milionů uživatelů, což vytváří solidní základ pro rozvoj ekosystému. Spolu s HMS Core, které otevírá řadu softwarových a hardwarových možností je HUAWEI AppGallery na nejlepší cestě k tomu poskytovat uživatelům nejlepší  inovativní zkušenost při používání aplikací.

Pro značku, která v žebříčku Brand Finance 2020 prudce vyskočila na 10. místo se nic nezdá nemožné. Společnost Huawei zainvestovala do více než 3 000 inženýrů v oblasti vývoje ekosystému. Značka také poskytuje jednorázovou provozní podporu vývojářům po celém světě a také další financování, jako například program „Shining-Star“, který stimuluje inovace.

HUAWEI AppGallery je důvěryhodné místo pro stahování aplikací

Aplikace HUAWEI AppGallery přichází s full-cycle zabezpečením a ochranou, včetně ověření skutečného jména vývojáře a procesu kontroly ve čtyřech krocích pro bezpečný provoz aplikace. Všechny aplikace procházejí přísným ověřovacím testováním, které zabrání vývojářům aplikací ve škodlivé činnosti. Mají také systém hodnocení věku, který vytváří bezpečné prostředí pro děti a odfiltruje aplikace, které nejsou vhodné pro jejich věkové rozpětí.

Aplikace AppGallery využívá nejvyšší úroveň ověřování k izolaci a ochraně citlivých dat a soukromí uživatelů. Osobní citlivé informace – jako jsou třeba biometrická data – nebudou nikdy zpracovávány mimo zařízení Huawei, což uživatelům poskytuje úplnou kontrolu nad jejich osobními údaji. EMUI umožňuje uživatelům mít kontrolu nad oprávněními. Ještě důležitější je, že všechna uživatelská data jsou anonymizována a ukládána lokálně podle oblasti každého uživatele. 

HUAWEI AppGallery je místo pro kvalitní aplikace pro uživatele zařízení Huawei

Společnost Huawei neustále pracuje na rozšiřování nabídky nejlepších aplikací, které se staly součástí života uživatelů, včetně populárních globálních i kvalitních lokálních aplikací, které lidé mají rádi a užívají je v běžném životě. HUAWEI AppGallery segmentuje aplikace napříč 18 kategoriemi, včetně zpráv, sociálních médií, zábavy a dalších, vše s vyhledáváním pomocí jednoduchého a plynulého prohlížení. Pokud uživatelé aplikace nemohou najít, vše, co musí udělat, je odeslat požadovaný název aplikace do „Seznamu přání“. Jakmile bude tato aplikace spuštěna, bude upozorněn uživatel, který ji odeslal prostřednictvím „Seznamu přání“.

Společnost Huawei se také zavázala vytvářet nejlepší uživatelské prostředí poskytováním kvalitních aplikací. V rámci svého nejnovějšího partnerství v oblasti obsahu Huawei spolupracovala s News UK, jednou z největších britských mediálních společností, aby uživatelům Huawei přinesla co nejpřesnější a nejaktuálnější zprávy. Uživatelé Huawei si na svých zařízeních budou moci užít pohodlný přístup ke každodenním článkům, rozhlasovým pořadům a exkluzivnímu obsahu.

„Myslím, že s Huawei je to opravdu dobré a dlouhodobé partnerství. Mám pocit, že zvládneme přinést mnohem více inovací a skutečně posunout kupředu úžasné zkušenosti zákazníků,“ uvedla Christina Scott, ředitelka pro technologické novinky organizace News UK. 

HUAWEI AppGallery nabízí aplikace optimalizované pro práci na zařízeních Huawei 

Aplikace stažené z HUAWEI AppGallery jsou optimalizovány tak, aby fungovaly na zařízeních Huawei a využívaly všechny vlastnosti zařízení. Klíčovým aktivátorem je HUAWEI HiAI, otevřená platforma AI pro inteligentní zařízení, která sdružuje softwarové a hardwarové zdroje z různých zařízení a usnadňuje vzájemné interakce.

Například aplikace WPS Office používá inteligentní rozpoznávací schopnost HiAI k optickému rozpoznávání textu v obrázcích, jako jsou naskenované dokumenty a fotografie. Dokumenty v aplikaci jsou automaticky detekovány a opravovány, což výrazně zvyšuje produktivitu.

Aplikace HUAWEI AppGallery představuje technologii „Rychlé aplikace“ s ovládáním dotekem bez instalace

Rychlé aplikace je ekosystém aplikací, který obsahuje nový typ aplikací bez instalace. Poskytuje dobrou uživatelskou zkušenost, výkonné funkce a automatické aktualizace stránek HTML5, ale zabírá velmi málo místa v paměti. Přestože poskytují uživatelům stejné zkušenosti jako nativní aplikace, jsou rychlé aplikace psány s pouze 1/5 kódů ve srovnání s aplikacemi pro Android, a proto zabírají méně místa v paměti. Uživatelé mohou pojmout více než 2 000 rychlých aplikací namísto pouhých 20 nativních aplikací s pouhým 1 GB místa.

Uživatelé si mohou dokonce přidat své oblíbené rychlé aplikace na pracovní plochu pro pohodlný přístup. Rychlé aplikace se používají na více než 350 milionech telefonů Huawei. K dnešnímu dni je celosvětově vydáno více než 1700 rychlých aplikací, což představuje meziroční nárůst o 200 %.

Společnost Huawei bude pokračovat ve svém úsilí budovat HMS Ecosystém a HUAWEI AppGallery, aby uživatelům Huawei přinesla do života všestranný zážitek a užitek z chytrých zařízení. Sledujte dál naše další aktualizace. 

Další informace o aplikaci HUAWEI AppGallery naleznete na adrese https://consumer.huawei.com/cs/mobileservices/appgallery/

Informace o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. Ve Spojených státech, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 32letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.