Barracuda Total Email Protection ochrání vaši elektronickou poštu

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. Zaměřuje se především na pokročilá cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým nárokům informační bezpečnosti.  

Jednou z nejrizikovějších internetových aplikací je elektronická pošta, a proto společnost Barracuda Networks nabízí uživatelům velmi silnou úroveň zabezpečení v rámci komplexního balíku Barracuda Total Email Protection. Ten v sobě zahrnuje produkty Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel a Barracuda PhishLine.

Klíčovou roli hraje řešení Barracuda Essentials, které chrání data a elektronickou poštu v prostředí Microsoft Office 365. Jedná se o sadu cloudových služeb zahrnující produkt Barracuda Cloud Archiving Service spolu se službami Barracuda Email Security Service a Barracuda Cloud Backup. 

Zejména pro větší firmy je důležité i řešení Barracuda Sentinel, jehož cílem je chránit uživatele před stále častějšími útoky typu real-time spear phishing, cyber fraud defense a domain fraud. Tuto další vrstvu ochrany doplňuje platforma Barracuda PhishLine, která nabízí pokročilé nástroje pro školení uživatelů, jak se chránit před phishingovými útoky, a to včetně funkcí pro simulaci a vyhodnocení.

Vysokou kvalitu tohoto řešení dokládá mimo jiné i loňské ocenění od renomované analytické společnosti Gartner. V rámci hodnocení „Gartner Peer Insights Voice of the Customer Email Security Market“ získalo bezpečnostní řešení Barracuda pro elektronickou poštu nejvyšší hodnocení a bylo na základě preferencí samotných uživatelů zvoleno jako „Customers’ Choice for Email Security“.

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.