Supermarket BILLA v libereckém OC Plaza se opět otevírá zákazníkům

 

  • Prodejna BILLA se od 1. dubna znovu otevírá v OC Plaza Liberec
  • Prodejna prošla rozsáhlou rekonstrukcí a zákazníkům nabídne ještě vyšší komfort nakupování

 

Společnost BILLA znovu otevře svůj liberecký supermarket v OC Plaza, který se nachází v Palackého ulici. Zákazníkům se otevírá po 1 měsíci, kdy byla z důvodů rekonstrukce zavřena. Stejně jako v ostatních supermarketech BILLA, i zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo a potraviny od tuzemských výrobců nebo regionální speciality BILLA Regionálně. Prodejna se otevírá ve středu 1. dubna 2020 v 7.00 hodin. 

Stejně jako ostatní supermarkety BILLA, i tato prodejna bude otevřena až do odvolání od pondělí do neděle od 7.00 do 20.00 hodin. 

 „Jsem velmi potěšen, že po měsíci rekonstrukce můžeme opět otevřít naši libereckou prodejnu ještě před velikonočními svátky a dopřát zdejším nákup a dozásobení na sváteční dny.  Současně však na všechny naše zákazníky apeluji, aby dodržovali bezpečnostní a ochranná opatření. V této době je stěžejní dbát na své zdraví a zdraví všech ostatních, proto bych rád požádal všechny, aby na nákup chodili individuálně a ostatní členy rodiny nechali v bezpečí domova, pokud jim to situace umožňuje. Zároveň žádám všechny, kteří se mohou postarat o své seniory, aby nákup pořizovali za ně oni a nevystavovali je zbytečnému nebezpečí. Děkuji a přeji všem zákazníkům pevné zdraví,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Vzhledem k současné situaci je i na této prodejně kladen důraz na dodržování zvýšených hygienických opatření. Všichni zákazníci proto musí vstupovat do prodejny se zakrytým nosem a ústy, při nákupu používat jednorázové rukavice, které pro ně jsou k dispozici při vstupu do prodejen, a dodržovat mezi sebou bezpečné rozestupy ideálně 2 m. Zákazníci musí zároveň akceptovat vyhrazenou dobu od 8.00 do 10.00 pro nákup lidí ve věku nad 65 let. 

REWE International AG je lídrem na rakouském trhu v oblasti prodeje potravinového a drogistického zboží a jedním z největších zaměstnavatelů v Rakousku. Ve 3 693 prodejnách v Evropě zaměstnává téměř 80 000 pracovníků.

REWE International AG je součástí německé REWE Group, která působí ve 13 zemích Evropy a patří k nejvýznamnějším evropským maloobchodním skupinám a prodejcům rodinných dovolených.

REWE International AG se sídlem v rakouském Wiener Neudorf provozuje obchodní společnosti BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA a ADEG, a řadu vlastních produktových značek. V segmentu supermarketů má prodejny v 7 zemích střední a východní Evropy. 

BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. Na českém trhu působí od roku 1991. S obratem ve výši přes 34 mld. Kč (2019), s 232 prodejnami a více než 6 000 zaměstnanci je BILLA lídrem na trhu supermarketů. Na průměrné prodejní ploše 900 m2 nabízí široký výběr produktů známých i privátních značek. Velký důraz je kladen na čerstvý sortiment, jako jsou lahůdky, pečivo, ovoce a zelenina, mléčné produkty, maso a chlazené produkty. 

Společnost BILLA se soustředí na podporu českých producentů, proto české potraviny tvoří již 78 % jejího celkového sortimentu. České potraviny jsou také součástí privátních značek řetězce BILLA – Vocílka, Česká farma, BILLA Naše bio, BILLA, BILLA Premium, BILLA Easy, BILLA BON VIA, Today, Clever, Vives, ZOO ROYAL nebo Milora.  Úspěch privátních značek BILLA potvrzují i nedávné ocenění v soutěži Volba spotřebitelů 2019, ve které se na 1. místě umístilo hned 6 produktových novinek společnosti BILLA.

Více informací na: http://www.billa.cz