Vychutnejte si svobodu s ultra silnou baterií a systémem tří fotoaparátů smartphonu moto g8 power lite

Získejte více než dva dny energie1 s ultra silnou baterií, užijte si ultra plynulý výkon a zhotovte vynikající fotografie od ultra blízkého k ultra širokoúhlému obrazu pomocí profesionálního systému tří fotoaparátů s novým smartphonem Motorola. Seznamte se s moto g8 power lite.

Zcela nový moto g8 power lite má působivou 5,000 mAh baterii navrženou tak, aby vydržela tři dny na jediné nabití1 bez nutnosti zastavení a dobití2.  Streamujte písničky až 100 hodin nebo po 19 hodin sledujte ty nejnovější seriály a filmy – moto g8 power lite je jistotou. Disponuje dlouhou výdrží baterie přesně podle vašich potřeb!

Zachyťte jedinečné záběry s telefonem, který má všestranně navržený systém tří fotoaparátů, který na moto g8 power lite umí v okamžiku zachytit ostřejší fotky, úžasné záběry zblízka a nádherné portréty. Použijte 16 MPx fotoaparát s bleskovým zaostřováním pro vytvoření ultra rychlých snímků, fotoaparát Macro Vision umožňuje přiblížit se až 4x k fotografovanému předmětu jako normálním objektivem a hrát si s hloubkou ostrosti pro jedinečné portréty.

Veškerý váš oblíbený obsah na moto g8 power lite bude vypadat lépe než dosud na úžasném 6.5 “Max Vision displeji. Prohlížejte, dívejte se, pracujte a hrajte si bez prodlev díky osmijádrovému procesoru a 4 GB paměti RAM. Zařízení má vestavěné úložiště s kapacitou 64 GB pro vaše oblíbené aplikace, hudbu, filmy a fotografie. Úložiště můžete jednoduše rozšířit až o 256 GB3 pomocí slotu na kartu microSD.

moto g8 power lite také přichází s našimi exkluzivními Moto Experiences a vodoodpudivým dizajnem4.

Dostupnost a cena

moto g8 power lite bude v České republice dostupný v první polovině dubna.

Právní vyloučení odpovědnosti

1  Baterie musí být značně vybitá; s postupným nabíjením se rychlost nabíjení zpomaluje. Nabíječka se na některých trzích prodává samostatně. Všechny nároky na výdrž baterie jsou přibližné a založené na průměrném uživateli testovaném v kombinovaném profilu používání (který zahrnuje použití i pohotovostní čas) za optimálních síťových podmínek. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a způsobů používání.

2 Všechny nároky na výdrž baterie jsou přibližné a založené na průměrném uživateli testovaném v kombinovaném profilu používání (který zahrnuje použití i pohotovostní čas) za optimálních síťových podmínek. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a způsobu používání.

3 Podporuje až 256 GB karty microSD (prodává se samostatně). Karta nemusí akceptovat obsah s omezeními DRM.

4 Pokročilá konstrukce odpuzující vodu vytváří bariéru, která pomáhá chránit před mírným vystavením vodě, jako jsou náhodné úniky, postříkání nebo lehký déšť. Není navržena tak, aby byla ponořena do vody nebo vystavena tlakové vodě nebo jiným tekutinám; Není vodotěsná.

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC byla získána společností Lenovo Group Holdings v roce 2015. Společnost Motorola Mobility je 100% dceřiná společnost Lenovo a odpovídá za navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značek Moto a Motorola.

O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost Fortune Global 500 v hodnotě 45 miliard dolarů a světový lídr v oblasti technologií na podporu inteligentní transformace prostřednictvím inteligentních zařízení a infrastruktury, které vytvářejí nejlepší zážitek z používání. Společnost Lenovo vyrábí jedno z nejširších portfolií propojených produktů na světě, včetně smartphonů (Motorola), tabletů, počítačů (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) a pracovních stanic, jakož i zařízení AR / VR a inteligentních řešení pro domácnosti a kanceláře. Lenovo nabízí také portfolio serverů a storage (ThinkSystem, ThinkAgile), které vytváří bezpečný prostor a úložnou kapacitu pro společnosti. Sledujte nás na: Linked-In, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, přečtěte si nejnovější zprávy prostřednictvím naší stránky Storyhub nebo navštivte naši stránku http: // www. lenovo.com/