Populární shoot’n’loot hra Vigor vstupuje do třetí sezóny

Praha, 9. dubna 2020 – České herní studio Bohemia Interactive s radostí oznamuje, že populární shoot’n’loot hra Vigor vstupuje již do své třetí sezóny. Update s názvem “RIVALS” přináší do poválečného Norska nový sezónní game mód, rozšíření zbraňového arzenálu nebo širokou možnost úpravy charakteru.

Nový hratelný charakter, který má hlavní pole působnosti shootout, přináší do zavedené akce opět vítané osvěžení a více možností pro vítěznou taktiku. Rivalové jsou odpadlíci zaniklé společnosti, kteří se schovávají za nablýskanými maskami a jsou obzvlášť nebezpeční s kombinací tlumených zbraní. Pro své přežití potřebují kofein ke zvýšení vytrvalosti a lod pro dočasné zvýšení odolnosti proti radiaci. 

S aktualizací do hry míří i nový sezónní mód Sawmill Shootout, kde budou moci hráči všechny novinky třetí sezóny vyzkoušet. Nezapomnělo se ale ani na rozšíření zbraňového arzenálu a do hry přibyli rovnou tři zbraně s tlumiči pro tichý a účinný útok. Pro větší úpravu svého charakteru taktéž je nově možné použít výrazné herní doplňky jako jsou masky nebo brýle.

Dále se v novém updatu na základě zkušeností a zpětné vazby od hráčů zapracovalo na vylepšení statistik u zbraní na blízko, možnosti přeskočení a znovu odehrání tutoriálu a lehké přepracování Reward Screen.

Link na trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=vVkAEv3MRwg&feature=emb_logo

Press centrum: 

https://vigorgame.com/press/30

O hře Vigor

Vigor je free to play exkluzivní shoot ‘n’ loot hra, ve které si hráči staví svůj Shelter (úkryt). Již přes 4 000 000 hráčů se prošlo po malebných, ale nebezpečných krajinách poválečného Norska. Vigor si můžete vyzkoušet exkluzivně na Xbox One.

Více informací o Vigor: vigorgame.com

Follow na Twitter

Like na Facebook

Zkuste hru zdarma na Xbox