Samsung začíná prodávat smartphone Galaxy M21

Novinka je dostupná v oficiálním e-shopu, ve značkových prodejnách a u vybraných prodejců.

Praha, 17. dubna 2020 – Společnost Samsung dnes spouští prodej smartphonu Galaxy M21, který ocení všichni fanoušci kvalitních fotografií, ale i lidé, které nebaví každodenní dobíjení baterie. Galaxy M21 se na českém trhu prodává v černé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 6 399 Kč. K dispozici je v oficiálním e-shopu Samsung.cz a ve značkových prodejnách Samsung a také u prodejců Alza.cz, Datart, Electroworld a Mobil Pohotovost.

Novinka s moderními zaoblenými hranami, se 6,4palcovým Infinity-U displejem a váhou 188 g příjemně padne do ruky a udrží krok s vaším hektickým životním stylem.

Zdokonalené fotoaparáty

Smartphone Galaxy M21 disponuje 20 Mpix předním fotoaparátem s celou řadou pokročilých funkcí. Nechybí funkce zaostřené Selfie či režim Krása. Zadní straně dominují tři špičkové fotoaparáty, které dokážou zachytit vše zajímavé, co se kolem vás děje a na čem vám záleží. Hlavnímu 48 Mpix fotoaparátu sekundují ultraširokoúhlý fotoaparát a fotoaparát pro hloubku ostrosti. 

Fotoaparát s nadstandardním rozlišením vytváří detailní a jasné fotografie i za snížených světelných podmínek. S ultraširokoúhlým fotoaparátem s rozlišením 8 Mpix a úhlem záběru 123 ° můžete zachytit daleko větší scénu a všechny přátele, kteří jsou v záběru. Díky dedikovanému fotoaparátu pro měření hloubky lze vytvářet fotografie s uměleckými efekty. V režimu Živé zaostření máte k dispozici například efekty jako rozostření, rotace, zoom či barevná verze (s černobílým pozadím).

Baterie i na několik dní

Galaxy M21 disponuje baterií s velkou kapacitou 6 000 mAh, kterou nebudete muset často dobíjet. A pokud se její kapacita bude blížit k nule, rychlé 15 W nabíjení ji opět vrátí do hry. K energeticky šetrnému provozu a plynulému chodu systému i v náročných podmínkách přispívá osmijádrový procesor a operační paměť s kapacitou 4 GB. Vnitřní úložiště s kapacitou 64 GB lze rozšířit o dalších 512 GB díky microSD kartě.

Bezpečnost na prvním místě

Odemykání přístroje je velmi jednoduché a zároveň bezpečné díky biometrice. Data tak máte neustále pod kontrolou a v bezpečí. Na odemykání můžete využít rozpoznání obličeje nebo snímač otisků prstů, který je umístěn na zadní straně přístroje.

Další informace o smartphonu Galaxy M21 najdete na internetových stránkách http://www.samsungmobilepress.com. Fotografie a infografiky Galaxy M21 jsou ke stažení ZDE.

Specifikace smartphonu Galaxy M21

Galaxy M21
Displej 6,4 palců, Full HD+ (1080 x 2340)
Super AMOLED
Displej Infinity-U
Fotoaparát Zadní Hlavní: 48 Mpx, f/2,0

Se selektivní hloubkou ostrosti: 5 Mpx

Ultraširokoúhlý: 8 Mpx, f/2,2

Přední Selfie: 20 Mpx, f/2,2
Procesor Osmijádrový Exynos 9611 (čtyři jádra 2,3 GHz + čtyři jádra 1,7 GHz)
Paměť 4 GB RAM
64 GB vnitřní úložiště
Micro SD (až do 512 GB)
Baterie 6 000 mAh (typická), 15 W rychlé nabíjení
Rozměry 159 x 75,1 x 8.9 mm, 188 g
Operační systém Android 10, One UI 2.0
Konektory USB-C, 3,5 mm jack

* Všechny dostupné funkce, vlastnosti, specifikace a další informace, které jsou uvedeny v tomto dokumentu a týkají se výrobků, mimo jiné včetně informací o výhodách, designu, ceně, součástkách, výkonu, dostupnosti a funkcích výrobku se mohou bez předchozího upozornění změnit.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.