Limitovaná edice headsetů SteelSeries s motivy hry Cyberpunk 2077

Oficiální audio partner hry Cyberpunk 2077 uvádí na trh dva headsety a tři sady příslušenství pro modely Arctis Pro

NIGHT CITY, 21. 4. 2020 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, představuje nové headsety inspirované světem Cyberpunk 2077 navržené ve spolupráci s vývojářem hry společností CD Projekt Red. V limitované edici jsou k dispozici modely Arctis 1 Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition, Arctis 1 Wireless Netrunner Edition a tři sady příslušenství k řadě Arctis Pro s motivy hlavních uskupení v Night City – Arasaka, Militech a Kang Tao.

Arctis 1 Wireless pro Xbox Johnny Silverhand Edition

Oficiální headset hry Cyberpunk 2077 byl navržen podle nejslavnějšího rockerboye a jeho ikonické robotické ruky. Johnny Silverhand Edition je unikátní podobou nového produktu určeného pro konzoli Xbox – SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox.

Bezdrátový headset nabízí stejnou konektivitu přes USB-C jako původní model Arctis 1 Wireless, nicméně nový adaptér umožňuje snadno přepnout mezi připojení k Xbox One a dalšími zařízeními. Využívá vlastní ověřenou bezztrátovou bezdrátovou 2.4GHz síť s velmi nízkou latencí a je kompatibilní s platformami Xbox, PC, Switch a Android.

Disponuje výkonnými zvukovými měniči jako Arctis 9 poskytujícími vysoce kvalitní zvuk plný detailů a odnímatelným ClearCast mikrofonem.

SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition je k dispozici v limitované edici prostřednictvím webu SteelSeries.com za 129,99 euro včetně dopravy. Standardní model pak přijde na trh později na jaře tohoto roku.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

Předlohou tohoto headsetu byla herní schopnost zobrazit neviditelnou síť v reálném světě. Po vzoru Arctis 1 Wireless je dodáván s USB-C adaptérem vytvářejícím bezztrátové bezdrátové 2.4GHz připojení s velmi nízkou latencí s PS4, PC, Nintendo Switch a Android zařízeními. Flexibilitu připojení doplňuje kabel s 3,5mm jack konektorem vhodným pro připojení k Xbox ovladači nebo jiným zařízením.

SteelSeries Actis 1 Wireless Netrunner Edition je k dispozici v limitované edici prostřednictvím webu SteelSeries.com za 129,99 euro včetně dopravy. 

Arasaka, Militech a Kang Tao sady příslušenství pro Arctis Pro

K dvěma exkluzivním headsetům přidává SteelSeries jedinečné sady příslušenství k modelu Arctis Pro. Ty jsou inspirovány třemi hlavními společnostmi v Night City – Arasaka, Militech a Kang Tao. Sada obsahuje čelenku tvořící hlavový most a dva magnetické kryty náušníků, a je kompatibilní s modely Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC a Arctis Pro Wireless.

Cyberunk 2077 Arctis Pro Accessory Packs jsou k dispozici v omezeném množství za 39,99 euro prostřednictvím webu SteelSeries.com.

Více informací o limitované edici headsetů SteelSeries s motivy hry Cyberpunk 2077 najdete na www.SteelSeries.com/cyberpunk-2077

O SteelSeries

SteelSeries je renomovanou značkou na trhu s herními periferiemi. Její snahou je v co největší míře vycházet vstříc potřebám hráčů a vyvíjet tak stále nové, vysoce kvalitní a inovativní produkty. SteelSeries také podporuje růst kompetitivního hraní a elektronického sportu prostřednictvím sponzoringu profesionálních týmů a herní komunity. Vášeň pro to být nejlepší dělá ze společnosti SteelSeries jednu z nejvíce respektovaných a uznávaných značek na světě, která se zásadně zasazuje o růst a vývoj herního průmyslu. SteelSeries najdete na sociálních sítích facebook.com/steelseries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.