Začínají oslavy 10. výročí World of Tanks

Tvůrci zvou více něž 160 miliónů registrovaných hráčů k oslavám

20.dubna, 2020 – Po deseti letech lítých tankových bitev, po dekádě neuvěřitelné zábavy a pečlivého a neustálého vývoje, společnost Wargaming s potěšením oznamuje, že zahajuje oficiální oslavy 10. výročí od vzniku World of Tanks. V následujících čtyřech měsících se ve hře uskuteční celá řada speciálních eventů a aktivit , které nabídnout celou řadu překvapení. Oslavy pak vyvrcholí srpnovým eventem. 

Od svého vzniku před 10 lety připravili a vydali tvůrci World of Tanks tisíce vylepšení, rozpoutali stovky speciálních eventů, přidali do hry 11 národů a  na 600 bojových vozidel. I díky této péči hra získala celosvětově přes 160 milionů registrovaných hráčů. Díky podpoře hráčské komunity byla hra uznána i jinými způsoby: 4 výhry v Golden Joystick a Guinnessův světový rekord pro nejvíc hráčů současně přihlášených k MMO serveru.

Max Chuvalov, ředitel nakladatelství World of Tanks, promluvil o nadcházejících oslavách ve hře: 

Za posledních 10 let jsme neudělali pouze úspěšnou hru – došlo k vytvoření jedné velké globální rodiny. Jménem týmu World of Tanks, chci srdečně poděkovat všem našim hráčům, že se podařilo vytvořit jednu z nejvlivnějších MMO v herní historii. Jako odměnu jsme připravili spoustu zajímavých aktivit a doplňků, věcí, které vás překvapí a potěší – to vše na oslavu 10 úžasných let. A pamatujte si, že spolu můžeme pokračovat ve vytváření úžasných zážitků. Tak ať párty začne!

  1. výročí se bude skládat z pěti tematických Aktů, které samozřejmě začnou I. aktem. 

Akty samotné se budou skládat z aktivní fáze a chvíle oddechu. Aktivní fáze potrvají jeden týden, během kterého se budete moci zúčasnit speciálních časových anomálií. Po dokončení aktivní fáze přijde na řadu chvíle oddechu. V závislosti na daném Aktu bude odpočinek trvat asi 20 dní.

Ti z vás, kteří hrají World of Tanks od roku 2016 nebo dokonce déle, si jistě budou pamatovat obecný chat. Tehdy bylo možné během náhodných bitev komunikovat nejen se spojenci, ale také s nepřátelskými hráči. Na počest 10. výročí naší hry se tento nostalgický prvek do World of Tanks na týden vrací. Obecný chat bude dostupný: od 22. dubna 2020, 08:30, do 29. dubna 2020, 05:00.

První akt se rozjede od 22. dubna 16:30 do 18. května 16:00.

Hráči budou mít také možnost soupeřit o ceny a vydělávat výherní mince, které si mohou vyměnit za cenné předměty a exkluzivní úpravy ve speciálním výročním obchodě ve hře. Ceny za dokončení pěti aktů budou zahrnovat položky, jako je například ohromující 3D pro legendární T30 – legendární amsrický tank destroyer.

########