Krizi navzdory. Coworkingová síť Impact Hub společně s Robertem Vlachem pomáhá volnonožcům úspěšně podnikat i v současné situaci

V úterý 28. dubna od 17:00 pořádá Impact Hub ve spolupráci s guru českých freelancerů Robertem Vlachem živé online vysílání, ve kterém poradí, jak reagovat na současnou vzniklou situaci. Lze nyní zakládat nový byznys, lze růst a úspěšně podnikat? 

Jak být svobodným podnikatelem a ne snadnou kořistí

Robert Vlach je autor bestselleru Na volné noze a zakladatel stejnojmenného serveru, působí také jako poradce a průvodce podnikáním, má za sebou už více než tři sta poradenských případů a od roku 2005 se v Česku jako vůbec první publicista, konzultant a lektor věnuje systematické podpoře a popularizaci osobního podnikání. Nyní, v pro freelancery nelehkém období, chce zúročit všechny své zkušenosti a předat své know-how dále. 

Freelance ekonomika je vysoce antifragilní, což mimo jiné znamená, že může růst krizi navzdory. A to přechodem propuštěných či nevytížených pracovníků na volnou nohu, poptávkou firem po práci externistů či expanzí platforem práce na zavolanou v rámci gig economy. “Diverzita freelancingu je obrovská, od živoření na přivýdělku po výnosné osobní podnikání. Pro každého freelancera je tak zásadní umět tímto trhem proplouvat jako svobodný podnikatel, a ne jako snadná kořist. S Impact Hubem jsme se rozhodli zažehnout tohle vysílání jako jeden z majáků, který můžete na své cestě do vod podnikání potkat, abyste nabrali správný směr a vyhnuli se místům, kde už nejedna výprava ztroskotala,” představuje Robert Vlach.

Na začátku online vysílání proběhne krátké shrnutí aktuální situace pro podnikatele na volné noze, poté bude Robert odpovídat na předem zaslané otázky a ve třetí fázi se bude možné ptát na to, co v prvních dvou nezaznělo. 

Registrovat zdarma se můžete zde

Každá krize je zároveň příležitost

Coworkingová síť Impact Hub se i v tomto čase snaží přinášet svým členům, ale i veřejnosti maximum. Pokračuje dále ve svých aktivitách, pouze je přesunula do online prostředí. V následujícím měsíci chystají workshop na téma jak vést organizace k udržitelnosti nebo například kurz jak na efektivní Home ofiice

Více informací na Facebooku nebo webu.