Telly zařazuje do nabídky program CNN Prima News

Nová zpravodajská a publicistická platforma CNN Prima News zahájí vysílání 3. května 2020
v 18:55 hodin. Jako první diváci uvidí pořad Hlavní zprávy s novou moderátorskou dvojicí
a zákazníci Telly mohou být u toho. CNN Prima News se v HD rozlišení objeví v nabídce internetové i satelitní Telly. 

Novou televizní stanici CNN Prima News zařazujeme do balíčků Střední a Velký.  Zákazníci, kteří využívají původní skladbu programů DIGI TV, nový kanál najdou v Základním balíčku. Vysílání stanice CNN Prima News začíná 3. května večer, v seznamu kanálů na obou platformách (satelitní i internetová) Telly se objeví o několik dní dřív. 

Zákazníkům internetové televize Telly se změny provedou automaticky, stejně jako zákazníkům satelitní Telly se set-top boxem KAON. Na set-top boxu KAON nový program uvidí na pozici 90, v internetové TV pak vedle kanálů CNN a BBC. Pokud se tak nestane, stačí set-top box nebo aplikace internetové TV restartovat.

Zákazníci satelitní Telly s CA moduly provedou naladění ručně zadáním příslušných parametrů:

Název kanálu Technické parametry

CNN Prima News

Thor 6 (0.8W), 11804 MHz, Vertical, 30000, 8PSK, 3/4, SID: 30325

 

Přesný návod, jak naladit nový kanál, diváci najdou v manuálech svých TV přijímačů. Kompletní seznam technických parametrů satelitní Telly je k dispozici na http://telly.cz/parametry.

Program CNN Prima News v den zahájení bude mimořádný a po Hlavních zprávách v 18:55 hodin stanice představí divákům některé vlajkové pořady. Nabídne talkshow SILNÝ HLAS Markéty Fialové, dokument investigativního týmu POD ROUŠKOU, pořad 360˚ PAVLÍNY WOLFOVÉ, dokument CNN Style a vůbec poprvé se v Česku prezentují světové novinářské hvězdy Christiane Amanpour a Richard Quest ze CNN International se svými pořady AMANPOUR a QUEST MEANS BUSINESS.

Kontinuálním vysíláním CNN Prima News provází 42 více i méně známých moderátorských tváří. Diváci se mohou těšit i na exkluzivní pořady, zajímavé hosty a názory pro a proti k aktuálním tématům. Součástí zpravodajského přehledu je také předpověď POČASÍ, a to ve zcela jedinečné formě. Vedle zpravodajství a publicistiky nabídne stanice i pestrou škálu tematických pořadů a dokumentů.

O Telly s. r. o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové

nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní

sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD.

Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A,

španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového

připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006,

značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.