Přepravní společnost GLS letos opět oslaví Mezinárodní den balíků

Česká pobočka GLS se letos v květnu opět zapojí do neoficiálních oslav Mezinárodního dne balíků, jehož tradice sahá do roku 2015. Stejně jako vloni uspořádá letos GLS CZ pro rodiny s dětmi originální hru na principu geocachingu, která se odehraje po celé republice. Soutěžící z řad veřejnosti mohou vyhrát na 300 hodnotných cen. Letošní oslava svátku balíků připadá na sobotu 30. května.

Společnost GLS Česká republika připravila na Mezinárodní den balíků originální hru zvanou GLS ParcelCaching, která spočívá v hledání ukrytého balíčku s výherními předměty pomocí GPS souřadnic. Zapojit se může až 300 soutěžících, kteří se musí registrovat přes online formulář na webu GLS. Ti následně obdrží emailem GPS souřadnice v rámci zadaného PSČ, na základě kterých budou hledat výherní balíčky obsahující originální GLS pexeso a fixy pro děti od společnosti Albi Česká republika, která byla partnerem Mezinárodního dne balíků i minulý rok. Pokud se soutěžící následně s výherními balíčky vyfotí a fotky nahrají na Facebook GLS, zapojí se tím do soutěže o hlavní ceny, kterými jsou tři poukazy v hodnotě 5.000 Kč na zážitek podle vlastního výběru od Zážitky.cz. Rozhodujícím kritériem bude originalita fotek a soutěž bude vyhlášena 1. června na Den dětí.

Akce má být připomenutím důležitosti přepravy balíků v dnešním světě. „Rádi bychom veřejnosti připomenuli, že i zcela běžná věc, jako je balík, si zaslouží svůj vlastní svátek. Věříme, že současná koronavirová situace napomohla vnímání důležitosti spolehlivých balíkových služeb, které společnosti značně ulehčují život,” uvádí Pavel Včela, ředitel společnosti GLS Česká republika. Cílem akce je také vytvořit pro rodiny s dětmi v Česku zábavný odpočinkový den spojený s oslavami Mezinárodního dne dětí. 

Mezinárodní den balíků slaví GLS každoročně od roku 2015, a to ve státech jako USA, Německo, Polsko nebo Maďarsko. Cílem každoročních oslav je podpora místních obyvatel v daném regionu, zejména dětí a mladistvých.

Více informací k soutěži a registrační formulář naleznete na www.gls-group.eu/CZ

Skupina GLS

Skupina GLS zajišťuje spolehlivé, vysoce kvalitní služby přepravy balíků pro více než 200 000 zákazníků doplněné logistickými a expresními službami. „Lídr kvality v evropské balíkové přepravě”, to je hlavní motto GLS. Prostřednictvím vlastních a partnerských společností zahrnuje skupina GLS 45 zemí a je globálně propojena smluvními dohodami. Díky své pozemní síti je GLS jedním z předních poskytovatelů balíkových služeb v Evropě. Skupina také působí prostřednictvím vlastních dceřiných společností v Kanadě a na západním pobřeží USA. GLS má k dispozici kolem 70 centrálních a regionálních třídících středisek a více než 1 400 dep. Na silnicích denně operuje asi 26 000 doručovacích dodávek a zhruba 3 500 nákladních vozidel. GLS zaměstnává přibližně 19 000 lidí. Ve finančním roce 2018/19 GLS dosáhla obratu 3,3 miliardy eur a přepravila 634 milionů balíků.

Více informací na: www.gls-group.eu