Na dovolenou s carsharingem – HoppyGo zahajuje letní kampaň

Praha 3. června 2020: Český peer to peer carsharing HoppyGo startuje hlavní letní sezonu, kterou budou letos Češi pravděpodobně trávit především v tuzemsku. I vzhledem k rostoucí poptávce po dlouhodobých zápůjčkách, kdy si již nyní uživatelé s HoppyGo plánují letošní dovolenou, přichází český carsharing s novou kampaní. V ní si HoppyGo dává za cíl měnit pohled na vlastnění automobilů a nabízet alternativu v podobě jednoduchých zápůjček dle aktuálních potřeb.

Nový spot zábavnou formou ukazuje, že dnes již není zapotřebí vlastnit auto, ale přesto ho je možné mít neustále po ruce, a navíc si jednoduše a bez papírování vybírat vůz dle aktuálních potřeb. Kampaň rovněž prezentuje nadstandardní výhody, které HoppyGo nabízí, a vysvětluje jednoduchost a užitečnost služby v každodenním životě.

Kampaň byla spuštěna začátkem června a bude trvat po celou dobu letní sezony. Hlavním komunikačním kanálem je online a sociální sítě. Cílovou skupinou je především mladší klientela, která má blízko k využívání inovativních služeb s výzvou pro vyzkoušení služeb HoppyGo.

“Naším cílem bylo jednoduše vysvětlit službu společně s nejčastějšími příklady jejího využití přímo od našich zákazníků. Klasická prezentační videa jsou často poměrně nudná a zdlouhavá a s naší cílovou skupinou by zcela jistě nerezonovala. Proto jsme použili data z našich průzkumů a vytvořili jsme netradiční dvouminutový scénář, který má informativní charakter, ale jeho kreativní aspekty zároveň silně podporují zapamatovatelnost značky,” uvádí Matěj Lupták, CMO HoppyGo.

V rámci letní kampaně připravuje HoppyGo i další aktivity, které podporují nejčastější způsoby využívání služeb.

Spot k vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=LaOArVUqeGQ

zadavatel: HoppyGo

zpracovatel: Alternaut Collective

autor kreativy: Alternaut Collective ve spolupráci s interním týmem HoppyGo

režie: Jiří Horenský

producent: Michael Bárta

hlavní postava: Matěj Vejdělek

mediatypy: online a sociální sítě

délka kampaně: minimálně 4 měsíce