Vodafone v létě znásobí objem mobilních dat u předplacených karet. Zákazníci mohou získat až 15 GB navíc zdarma

8. června 2020  – Na následující letní měsíce si Vodafone připravil akci pro stávající i nové zákazníky s předplacenými kartami, kteří využívají Balíčky ke kartě s daty. Pomocí aplikace Můj Vodafone si mohou zdarma vždy minimálně zdvojnásobit svou porci mobilních dat. Díky tomu například za 349 korun měsíčně čeká na zákazníka celkem 8 GB a neomezené SMS v síti Vodafonu. Zůstat online a ve spojení s blízkými je tak snadné i během letního cestování.

Majitelé předplacených karet mají ode dneška u Vodafonu k dispozici data navíc zdarma. Akce se týká každého Balíčku ke kartě s automatickým obnovováním, který obsahuje data, a cesta k dárku je jednoduchá. Stačí si ho vyzvednout v aplikaci Můj Vodafone, konkrétně v sekci Moje nabídky.

Například za 349 korun tedy na zákazníka čeká kromě běžných 3 GB dat dalších 5 GB v aplikaci. To znamená celkem 8 GB mobilních dat a k tomu neomezené SMS v síti Vodafonu.

Data navíc lze k Balíčku ke kartě vyzvednout každý měsíc až do konce srpna. Zákazníci tak mohou přes léto získat až 3 x 5 GB, to znamená 15 GB navíc zdarma. Akce platí pro všechny předplacené karty Vodafonu.

Jak narůstají jednotlivé balíčky?

  • Balíček 500 MB + neomezené SMS v síti Vodafone za 99 Kč ? +500 MB navíc
  • Balíček 1,2 GB + neomezené SMS v síti Vodafone za 199 Kč ? +2 GB navíc
  • Balíček 3 GB + SMS v síti Vodafone za 349 Kč ? +5 GB navíc
  • Balíček Komplet v síti (neomezené volání a SMS v síti + 1,2 GB) za 249 Kč ? +2 GB navíc
  • Balíček Komplet do všech sítí (neomezené volání a SMS do všech sítí + 3 GB) za 899 Kč ? +5 GB navíc

Více informací najdete na webu www.vodafone.cz/balicky

O Vodafone Czech Republic

Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než 3,9 milionu zákazníků. Od roku 2007 přináší komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje přes 1,5 milionu firemních SIM karet. Po integraci UPC Česká republika v červenci 2019 se Vodafone rozrostl o 1,5 milionu domácností připojených k síti nové generace, která poskytuje více než půl milionu zákazníků služby vysokorychlostního pevného internetu, půl milionu zákazníků kabelovou televizi a dvě stě tisícům uživatelů pevné telefonní služby. Vodafone už několikrát dostal ocenění Best in Test za kvalitu hlasových služeb a datových přenosů na základě testů provedených společností umlaut (dříve P3). Aktuálně pokrývá jeho mobilní síť LTE 99 % populace ČR. Zároveň Vodafone nabízí pevné připojení k internetu, a to 99 % českých domácností. Kromě toho na podzim 2017 pokryl Českou republiku speciální sítí úzkopásmového internetu věcí NB-IoT a v prosinci téhož roku spustil komerční provoz. Vodafone se řídí dlouhodobou strategií udržitelného podnikání, hlásí se ke globálním Cílům udržitelného rozvoje (SDGs) a prostřednictvím technologií mění budoucnost k lepšímu. Vodafone chce dál přispívat k digitální společnosti, která bude pestrá a otevřená všem bez rozdílu věku nebo pohlaví, a zavázal se do roku 2025 zlepšit život miliardě lidí. Zaměstnanci firmy věnují ročně dobrovolnickým aktivitám více než 7500 hodin prostřednictvím Nadace Vodafone. Ta se za 14 let od svého založení dostala mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Vodafone přispívá i k ochraně životního prostředí – do pěti let chce snížit environmentální dopad svého podnikání na polovinu.  Více informací na www.vodafone.cz.