Sberbank spustila nové internetové a mobilní bankovnictví

Praha, 15. 6. 2020 – Jednoduché a moderní elektronické bankovnictví pro každého, to je nové online bankovnictví, které Sberbank spustila. Nové rozhraní Sberbank Online a Sberbank Online Mobile umožňuje nejen klientský komfort v podobě intuitivního ovládání, ale i zabezpečení pomocí biometriky nebo rychlou a pohodlnou kontrolu zůstatků. 

Na novou verzi internetového a mobilního bankovnictví od Sberbank postupně migruje několik desítek tisíc stávajících klientů. Noví klienti, kteří si u Sberbank sjednali účet od dubna 2020, získali nejen bonus 1234 Kč za přechod z jiné banky, ale mohli rovnou využívat výhod nového bankovnictví.

„Při navrhování nového rozhraní online bankovnictví pro nás byl prioritou hlavně klientský komfort a zabezpečení. Naše mobilní aplikace umožňuje přihlašování nebo potvrzování transakcí jednoduše pomocí otisku prstu, nebo FACE ID. Zároveň klientům poskytuje přehledné a intuitivní ovládání, ať už si jej otevřou na notebooku, v tabletu či v mobilní aplikaci. Finanční transakci mohou začít na desktopu a následně ji dokončit v aplikaci po cestě do práce,“ komentuje výhody nového internetového bankovnictví Sberbank, Vlastimil Pospíšil, Head of Digital Sales & Services.

Mezi další benefity Sberbank Online patří rychlejší kontrola zůstatků pomocí služby Volné peníze, která klientům ihned ukáže, kolik peněz si ještě mohou dovolit utratit do další výplaty. Správu financí významně usnadňují i šablony a hromadné podepisování, kdy si klienti mohou jednoduše uložit všechny příjemce pro případné budoucí platby. Jakmile začnou psát jméno příjemce nebo název šablony, nabídne se jim v rámci našeptávání relevantní možnosti výběru. Tuto funkci si podle nového průzkumu Sberbank osvojily už tři pětiny uživatelů online bankovnictví.

Více informací o novém internetovém bankovnictví Sberbank Online naleznete na webu Sberbank: https://www.sberbank.cz/cs-cz/nove-bankovnictvi 

Sberbank CZ, a.s. 

Sberbank CZ se svými finančními produkty a službami zaměřuje na retailové klienty, malé a střední firmy a velké společnosti. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.