Acronis vyhlásil nejlepší lokální prodejce za rok 2019

Dále se zvyšuje poptávka službách kybernetické ochrany

Praha, 22. června 2020Acronis, celosvětový lídr v řešeních ochrany dat nové generace, ocenil na svém každoročním setkání své nejlepší lokální partnery za rok 2019. Acronis, který dodává svá řešení na český a slovenský trh výhradně prostřednictvím své partnerské sítě, vloni dosáhl v ČR a SR opět silného růstu, nejvíce pak v segmentu cloudových služeb.

Acronis ocenil tyto partnery za rok 2019: 

  •  Acronis Best Deal CZ (Nejlepší partner v České republice) – ALGORIT CZECH, s.r.o. 
  •  Acronis Best Deal SK (Nejlepší partner na Slovensku) – Nové technológie a služby, s.r.o.
  • Acronis Gold Service Provider (Zlatý partner v oblasti služeb) – LACONEX a.s.
  • Acronis Gold Service Provider (Zlatý partner v oblasti služeb) – KETNET s.r.o.
  • Acronis Gold Service Provider (Zlatý partner v oblasti služeb) – ENAHOST s.r.o.

 „Chtěl bych poděkovat českým a slovenským partnerům za jejich skvělé výsledky v roce 2019, zejména pak v oblasti cloudových služeb,“ řekl Artur Cyganek, regionální ředitel pro střední a východní Evropu ve společnosti Acronis. „V uplynulém roce jsme jmenovali rovnou tři Zlaté partnery v oblasti služeb, což dokládá jejich rostoucí popularitu mezi koncovými uživateli. S letošním uvedením platformy Acronis Cyber Protect Cloud navíc získávají naši partneři klíčový nástroj k zajištění ucelené, a ještě efektivnější kybernetické ochrany u svých zákazníků.”  

Také průzkum provedený mezi přítomnými IT prodejci potvrdil, že mezi jejich zákazníky rychle roste poptávka po kybernetické bezpečnosti poskytované formou služeb. Již pro více než polovinu prodejců (56 %) tvoří IT služby významnou část jejich příjmů, přičemž největší zájem ze strany zákazníků je o služby zálohování a obnovy dat. 

O společnosti Acronis

Acronis je lídrem v segmentu kybernetické ochrany, která zahrnuje oblasti bezpečí, dostupnosti, soukromí, autenticity a zabezpečení (SAPAS) prostřednictvím inovativních zálohovacích řešenínástrojů bezpečnostidisaster recoverysdílení a synchronizace podnikových dat běžících v prostředí hybridního cloudu: on-premise, v cloudu či v obou prostředích. Díky vylepšeným  AI technologiím a blockchainové autentizaci dat chrání Acronis veškerá data ve všech prostředích včetně fyzických, virtuálních, cloudových, mobilních a aplikačních. S více než 500 000 firemními zákazníky a globální komunitou poskytovatelů služeb, resellerů a ISV partnerů je Acronis prověřeným dodavatelem 80 % podniků žebříčku Fortune 1000 a celkem více než 5 milionů zákazníků. S centrálami ve Švýcarsku a Singapuru je Acronis globální organizací se zastoupeními po celém světě a partnery ve 150 zemích. Více informací na www.acronis.com  a www.acronis.cz.