Společnost HP představuje nové multifunkční tiskárny pro domácnost řady HP DeskJet

Praha, 23. června 2020 – Společnost HP Inc. představuje nové tiskárny pro domácnost populární řady HP DeskJet – jedná se o modely HP DeskJet 2320, HP DeskJet 2720, HP DeskJet Plus 4120, HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 a HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475. Tyto multifunkční tiskárny jsou určeny pro rodiny, které vyznávají aktivní životní styl a zároveň efektivně kombinují práci, studium a zábavu.

Nové tiskárny nabízejí nové funkce, optimalizovaný postup pro nastavení tiskárny a vyšší kvalitu tisku, o niž se postarají nové originální inkoustové kazety HP se zvýšenou kapacitou s označením HP 305 a HP 653.

Hlavní vlastnosti nových multifunkčních tiskáren

Nové multifunkční tiskárny HP DeskJet jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám každého člena rodiny a byly schopny se efektivně vypořádat s jakýmkoli úkolem. Podporují bezdrátové připojení a pohodlný tisk z chytrého telefonu prostřednictvím aplikace HP Smart s funkcí mobilního faxu. 

 

  • Ekologický design. Díky ergonomickému a stylovému designu zapadne tato tiskárna bez problémů do jakéhokoli domácího interiéru a nezabírá mnoho místa. Tato zařízení byla navíc vyvinuta v souladu se strategií udržitelného dopadu společnosti HP – více než z 20 % jsou vyrobeny z recyklovaných plastů.
  • Inteligentní rozhraní. Jednoduchý a intuitivní ovládací panel je vybaven přizpůsobitelným podsvícením, které indikuje stav tiskárny a v případě potřeby se automaticky rozsvítí a upozorní vás na stav připojení Wi-Fi.
  • Rozsáhlé možnosti připojení. Uživatelé si mohou vybrat nejpohodlnější možnost připojení svého zařízení. Kromě standardního připojení prostřednictvím vestavěného portu USB a mobilního tisku pomocí aplikace HP Smart můžete ke kontrole a opravě problémů použít dvoupásmový adaptér Wi-Fi® s funkcí automatického obnovení – nabízí větší dosah a také rychlejší a stabilnější připojení. Nově uváděné modely také podporují technologii Bluetooth® 5.0, která se pohodlně nastavuje a umožňuje zahájit tisk během několika sekund.
  • Nový spotřební materiál. Zásluhou inovativních inkoustových kazet HP jsou všechny tiskové výstupy jasnější a co do barevného podání přesnější.

 

 

Společnost HP usiluje o to, aby byl tisk v domácích podmínkách co nejlevnější a nejefektivnější, a proto se našim zákazníkům snažíme nabídnout nové modely s vylepšenými funkcemi pro práci, které uspokojí celou rodinu,“ říká Robert Šárik, produktový manažer společnosti HP Inc pro Českou republiku a Slovensko. „Naše nové multifunkční tiskárny jsou vybaveny technologiemi pro rychlé nastavení a připojení k jakémukoli zařízení a mají intuitivní ovládací panel, který vám umožní snadno zvládnout každodenní úkoly, jakými jsou tisk dokumentů a fotografií, skenování a kopírování.“

Dostupnost nových multifunkčních tiskáren

  • HP Deskjet 2320 MFP bude v České republice v prodeji od července za doporučenou maloobchodní cenu 1 099 Kč
  • HP DeskJet 2720 MFP je v České republice v prodeji od června za doporučenou maloobchodní cenu 1 199 Kč
  • HP DeskJet Plus 4120 MFP bude v České republice v prodeji od července za doporučenou maloobchodní cenu 2 090 Kč
  • HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 MFP bude v České republice v prodeji od července za doporučenou maloobchodní cenu 1 999 Kč.
  • HP Deskjet Plus Ink Advantage 6475 MFP bude v České republice v prodeji od července za doporučenou maloobchodní cenu 2 490 Kč.

O společnosti HP

Společnost HP Inc (NYSE: HPQ) vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia osobních počítačů, tiskáren a řešení pro 3D tisk vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc naleznete na  http://www.hp.com

Tagged