AQ Šrotovné přináší slevu až 96 000 Kč na nové reprosoustavy a možnost vyhrát prémiový model Passion 25 LE v hodnotě 100 025 Kč

Tradiční český hi-fi výrobce spustil akci na podporu českého audia, ve které nabízí výměnou za staré reproduktory 20% slevu na jakékoliv reprosoustavy AQ či WRS. Zákazníci se navíc mohou zapojit do soutěže o poslední pár limitované edice reprosoustav z vrcholné řady Passion.

Červenka, 24. června 2020 – Společnost AQ, výrobce špičkových českých hi-fi reprosoustav a oficiální distributor světoznámých gramofonů Pro-Ject, spustila akci AQ Šrotovné. Jejím prostřednictvím umožní zákazníkům zbavit se starých reprosoustav, které ekologicky zlikviduje a nakoupit moderní reprosoustavy české výroby se zvýhodněním 20 %. Pro odevzdání vysloužilého páru mohou zákazníci navštívit jednu ze značkových prodejen AQ studio a rovnou si odnést reprosoustavy nové. V případě zájmu o nákup online lze objednat jejich svoz na stránkách www.aq.cz/srotovne. AQ pak slevu 20 % vyplatí formou cashback přímo na bankovní účet zákazníka.

Na stránkách akce se zákazníci navíc mohou zapojit do soutěže o poslední pár výročních reprosoustav AQ Passion 25 LE v hodnotě 100 025 Kč a 10 voucherů na částku 1 000 Kč. Ty bude možné uplatnit v prodejnách AQ studio. Podmínkou účasti je vytvoření videa, ve kterém soutěžící zlikviduje vysloužilé reprosoustavy s výkřikem „Kupuju české bedny AQ“ a jeho poskytnutí ke zveřejnění na oficiálních facebookových stránkách výrobce. O vítězi rozhodně popularita jednotlivých videí.

„Po koronavirové krizi, která se významně dotkla každého z nás, chceme fanouškům kvalitního zvuku nabídnout možnost výhodného nákupu i záminku pro trochu destruktivní zábavy,“ řekl jeden ze zakladatelů společnosti Karel Svoboda. „Přiznejme si, že občas má každý chuť něco rozbít a jen málokdy za to dostane odměnu ve formě 20% slevy a možnost vyhrát bedny za víc než 100 000 Kč.“

Akce AQ Šrotovné mohou zákazníci využít až do 31. 8. 2020 nejen v kamenných prodejnách AQ studio, ale i v internetových obchodech www.hifi-audio.cz, www.aq.cz a www.czc.cz

Sběratelské AQ Passion 25 LE s audiofilským přednesem

Reprosoustavy AQ Passion 25 LE vznikly k příležitosti 25. výročí založení společnosti AQ. Jsou historicky prvním modelem českého výrobce, který využívá osazení měniči SB Acoustics. Atypická je přitom jejich kombinace s basovými reproduktory společnosti Scan-Speak. Konstrukce reprosoustav čerpá ze zkušeností nabytých při vývoji vlajkové lodi AQ Passion. Nechybí aktivní systém tlumení vnějších stěn BDS, 3D tvarované sendvičové čelo, ani prostorově uložené měniče pro co nejlepší sfázování všech pásem. Samozřejmostí je výhybka ručně konstruovaná technologií D2D, což znamená, že jsou její součástky pájeny přímo jedna na druhou. Odpadají tak kompromisní plošné spoje a vodiče s nedostatečným průřezem. 

Kompromisy nelze hledat ani za výhybkou. Ta je totiž s měniči spojena pomocí pájených značkových kabelů Audioquest Rocket 33. Výškovou sekci dostal na starosti nejvyšší model SB Acoustics Satori TW 29 s textilní membránou, který se pyšní příkladným podáním detailů a prostoru. O středy se stará 5“ měnič téhož výrobce s litým košem a polypropylenovou membránou sycenou minerály zajišťující přirozené a přesné podání vokálního pásma. Ohromující a pevné basy pak zajišťuje dvojice reproduktorů Scan-Speak s konickou membránou ze skelných vláken. Výherce se tak může těšit na poslech aparátu, který se směle může pyšnit označením high-end.

O firmě AQ

Firma AQ, s.r.o. působí na trhu s audiem od roku 1995, kdy se její zakladatelé rozhodli proměnit svou lásku ke kvalitnímu zvuku v podnikání. Základní myšlenkou firmy, které se stále drží, je výroba vysoce kvalitních hi-fi reproduktorů, jejichž vývoj i výroba stále probíhá v mateřské továrně v obci Červenka. Zakladatelé firmy a konstruktéři tak mají plnou kontrolu nad výběrem komponent a materiálů pro konstrukci reprosoustav, které se pyšní úžasným poměrem kvality a ceny.
Jak se dařilo budovat prodejní síť obchodních partnerů, začala firma do své nabídky přidávat i další produkty, příslušenství reprosoustav, jako kabely, stojany, držáky a podobně. Postupně se v nabídce začaly objevovat i další značky. První byl dnes již celosvětově známý výrobce gramofonů Pro-Ject, jehož gramofony se vyrábí rovněž v České republice. Později přibylo i mnoho dalších značek z oblasti kvalitního audia.

Tagged