Huawei vyhlašuje fotografickou soutěž, vyhrát můžete HUAWEI P40 Pro i finanční odměnu

Láskyplné emoce, upřímná gesta, úchvatný západ slunce nebo krásy přírody inspirující kreativitu. Fotografie dokáže jako mávnutím kouzelné hůlky zachytit ještě mnohem více! Zapojte se do soutěže Huawei Next-Image (Další snímek) 2020 a svými inspirativními snímky ohromte celý svět, nejznámější fotografy v porotě a vyhrajte až 10 000 dolarů. Soutěž se koná ve dvou oblastech – celosvětově a také v jednotlivých zemích, takže každý snímek má dvojnásobnou šanci na ocenění.

Objevujte svět 

Od zachycení momentek, které přenáší kouzlo okamžiku a ukazují drobné zázraky našeho každodenního života, vás dělí jen jediný stisk spouště vašeho fotoaparátu. Tyto drobné radosti jako dětský úsměv, zářivý západ slunce a rozkvetlou louku oceníme obzvlášť v těžkých chvílích. Díky fotografii tak můžeme obdivovat vzdálené kouty světa a emoce lidí jiných kultur. Obrázky vašich blízkých vám pomohou oživit hezké vzpomínky, které jste si s nimi vytvořili a ukázat vám, kolik se toho za ty roky změnilo.

Zachyťte krásu s Huawei…

Společnost Huawei byla vždy zastáncem výjimečných fotografií a tento závazek se projevuje i při vývoji chytrých telefonů. Spolupráce společností Huawei a Leica přináší všem uživatelům chytrých telefonů Huawei ideální nástroje pro pořizování fantastických fotek a videí. 

Huawei opět ohromil svět, když překonal klasický model P40 Pro a posunul hranice fotografie s modelem nesoucím označení plus. Huawei P40 Pro+ je vybaven jedním z nejpropracovanějších snímačů v historii fotografování, Ultra Vision Leica Penta. Jeho součástí je 50Mpx modul Ultra Vision Wide, 40Mpx Ultra Wide Cine, ToF modul, 3x optický teleobjektiv a 10x optický teleobjektiv. Podporuje 10x optický zoom, 20x hybridní zoom a až 100x maximální digitální zoom. Chytré telefony Huawei si poradí s jakkoli náročnými podmínkami, takže jste omezeni jen vaší představivostí.

… a podělte se o ni 

Huawei vyzývá své fanoušky, aby vytvořili a sdíleli své nejzajímavější snímky v rámci NEXT-IMAGE 2020, největší světové soutěže zaměřené na fotky a videa z chytrých telefonů. Minulý ročník této soutěže přitáhl přes 500 000 účastníků.

Váš další snímek může být změnou, kterou chcete ve světě vidět. Váš další snímek může zachytit krásy světa, přírody, nebo někoho inspirovat…a nejen to. 

Do soutěže se mohou zapojit všichni majitelé chytrých telefonů Huawei a dostanou příležitost prozkoumat krásy života v pěti kategoriích:

  • Široko daleko: Fotoaparátem chytrého telefonu pořiďte snímky skrytých krás v různých perspektivách, ať jste venku nebo uvnitř.
  • Magická noc: Zachyťte zábavné okamžiky v noci nebo ve špatně osvětleném prostředí. Přeneste kouzlo okamžiku a popusťte uzdu své fantazii.
  • Chuť žít!: Obraz řekne více než tisíc slov – využijte ho ke sdílení emocí a inspirace, kterou čerpáte z každodenním životě.
  • Tváře: Experimentujte s identitou a silou portrétní fotografie. Zachyťte tváře vašich nejbližších.
  • Vyprávěj příběh: Sérií fotografií vyjádřete emoce nebo vás vlastní příběh. Příběh musí obsahovat 3-9 obrázků.

Uzávěrka přihlášek je 31. července 18:00 středoevropského času.

„Nastal čas, aby noví tvůrci inspirovali svět svým dalším snímkem a využili svou kreativitu pro zachycení a sdílení nejšťastnějších inspirativních snímků,“ řekl globální ředitel pro branding Huawei Consumer Business Andrew Garrihy. 

Výběr vítězů

Jako každý rok budou letošní vítěze vybírat přední světoví experti na fotografii. V globální porotě se tedy objeví:

  • Steve McCurry – vítěz mnoha ocenění včetně medaile Roberta Capa, národní cenu pro fotografy a čtyři ocenění Jose Awards. Jedno z McCurryho nejslavnějších děl je „Afghánská dívka,“ později označovaná jako jedno z nejikoničtějších a nejsilnějších děl v historii fotografie.
  • Elizaveta Porodina, je renomovaná módní portrétní fotografka z Ruska. Její dílo se zaměřuje na experimentální módu a umělecké fotografie a proslula používáním alternativních tvarů a poutavých barev.
  • Reuben Krabbe je kanadský fotograf extrémních sportů, který využívá kreativní fotografické techniky k zobrazení polarizovaných stylů a předmětů. Do poroty přinese energii a nové možnosti.
  • Karolina Henke je známá švédská fotografka s jedinečnou vizuální narativní a uměleckou identitou. Henke má vážené postavení v oblasti mezinárodní módy a umělecké fotografie. 
  • Andrew Garrihy, globální ředitel značky Huawei Consumer Business a Li Changzhu, zástupce oddělení produktového marketingu Huawei také pomohou s výběrem vítězných příspěvků.

V porotě českého a slovenského kola soutěže zasednou známé osobnosti společenského života a vybraní zástupci Česka i Slovenska.

Realizuj své sny

Každý účastník může vyhrát v globální soutěži následující ocenění

  1. Hlavní cena: Fotograf roku (3 vítězové)
  • 10 000 dolarů z NEXT-IMAGE Creation Fund (před zdaněním)
  • HUAWEI P40 Pro (8 GB+256 GB, náhodná barva)
  • Elektronické osvědčení o udělení ceny
  1. Vítězové v jednotlivých kategoriích (15 vítězů)
  • 1 000 dolarů z NEXT-IMAGE Creation Fund (před zdaněním)
  • HUAWEI P40 Pro (8 GB+256 GB, náhodná barva)
  • Elektronické osvědčení o udělení ceny
  1. Finalisté (50 oceněných)
  • HUAWEI P40 Pro (8 GB+256 GB, náhodná barva)
  • Elektronické osvědčení o udělení ceny
  • Zvláštní uznání (5 oceněných)
  • HUAWEI P40 Pro (8 GB+256 GB, náhodná barva)
  • Elektronické osvědčení o udělení ceny

Československé národní kolo

V národním Československém kole soutěže Next Image mohou účastníci vyhrát celkem 5x špičkový smartphone Huawei P40, vždy jeden pro vítěze každé kategorie. Pro druhé a třetí umístěné jsou připraveny dárkové balíčky. Do celkové globálního finále postoupí dohromady 10 snímků, 2 snímky z každé kategorie. 

Podrobnosti o soutěži NEXT-IMAGE 2020 a možnosti jak se zapojit najdete na oficiálních stránkách (https://gallery.consumer.huawei.com). 

O Huawei Consumer Business Group

Informace o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace.  V Německu, Švédsku, Rusku, Indii, Číně a dalších zemích bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei Consumer BG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, počítače a tablety, nositelné počítače a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na téměř 30 letech zkušeností v telekomunikačním průmyslu a poskytuje nejnovější technologie spotřebitelům po celém světě.