Letní kurz nečekaných anglických frází s Bobem Švarcem a bývalou ruštinářkou Mirkou

Praha, 1. července 2020 – Hudební rádio Evropa 2 zařadilo do vysílání novou rubriku „Letní kurz nečekaných anglických frází“. Rozhodně se nemusíte bát nudného biflování, naopak se u toho skvěle pobavíte. Čekají vás zcela nové výrazy, ale i oprášení znalostí základních anglických slovíček a frází, které, pokud je nevyužijete hned během letošních letních dovolených, se určitě budou hodit v příštím roce. Kurzem provází moderátor Bob Švarc a bývalá ruštinářka Mirka

Nový díl naladíte na Evropě 2 celé léto každý všední den v ranním a odpoledním vysílání, o víkendu dopoledne pak uslyšíte to nejlepší z uplynulého týdne. Pokud nestihnete živé vysílání, je možné si kurzy zpětně poslechnout i na webových stránkách rádia www.evropa2.cz.

V minulých letech slavily velký úspěch letní kurzy moravštiny, čínštiny, chorvatštiny nebo řečtiny.

Active Radio

Active Radio a.s. je multimediální skupina vlastnící rádia EVROPA 2, Frekvence 1, Rádio Bonton, Rádio Dance, Youradio a Youradio Talk. Patří jí rovněž dětský projekt Pigy. Provozuje řadu on-line médií, streamingových audio služeb, sdružuje skupiny fanoušků na sociálních sítích a pořádá eventy. Divize NoLimits ročně pořádá akce pro více než 100 tisíc osob. Od roku 2018 patří holdingové společnosti Czech Media Invest.