moto g 5g plus: Budoucnost ultrarychlé konektivity pro každého

Posláním společnosti Motorola je, a vždy bylo, zpřístupňovat inovativní technologie a smysluplné mobilní zážitky pro každého. To vše nyní posouváme na novou úroveň a představujeme moto g 5G plus, smartphone, který přinese sílu technologie 5G1 většímu počtu lidí, aniž bychom obětovali funkce, o kterých víme, že jsou pro lidi nejdůležitější.

moto g 5G plus nabízí kromě nejrychlejšího připojení, které je k dispozici pro každého, špičkové funkce, jež jsou pro spotřebitele nejdůležitější, a to neuvěřitelný výkon, vynikající displej CinemaVision s vyšší obnovovací frekvencí, náš první, mimořádně širokoúhlý systém předních kamer, 48 megapixelový systém čtyř fotoaparátů a dlouhá životnost baterie. Připravte se na nekompromisní a úžasný zážitek s moto g 5G plus.

Konektivita 5G přináší větší šířku pásma, nižší latenci a kratší čas zpoždění, takže si můžete stáhnout celé filmy za pár minut2, intenzivně streamovat online hry bez zpoždění a chatovat přes video, jako byste během videohovorů s blízkými byli vedle sebe. moto g 5G plus je navržený týmem, který je v čele nové generace bezdrátových technologií v historii. Poskytováním kompatibility se sítěmi 4G a 5G, jste díky nejnovějšímu pokrytí připraveni na zítřek.

moto g 5G plus přinášíme zážitek z displeje na vyšší úrovni. Každé scrollování a swajpování bude vypadat úžasně díky obnovovací frekvenci obrazovky až 90 Hz, která zajišťuje plynulé přepínání mezi aplikacemi, obrázky, webovými stránkami a nabízí příjemnější herní zážitek. Navíc je telefon vybaven naším největším displejem, jaký kdy v zařízeních moto g byl. Až 6,7 palcový displej CinemaVision Full HD+ nabízí obrovskou ultraširokoúhlou obrazovku pro sledování filmů. Je certifikován na technologii HDR10, takže si můžete vychutnat své oblíbené filmy, pořady a fotografie v živých barvách s vylepšeným jasem a kontrastem. A s jedinečným poměrem stran 21:9 telefon nabízí krásné zjednodušený design, který se snadno drží a zároveň se elegantně přizpůsobuje velké a nádherné obrazovce.

moto g 5G plus také představuje náš vůbec první duální fotoaparát s jedinečným ultraširokoúhlým selfie objektivem, díky čemuž se do záběru3 vejde 4x více vašich přátel či pozadí. Selfie tyč můžete klidně nechat doma. Hlavní fotoaparát s rozlišením 16 megapixelů je vybaven technologií Quad Pixel se čtyřnásobně vyšší světelnou citlivostí6, což umožňuje tvořit jasnější snímky i při slabém osvětlení. Nyní můžete snímat fotografie vhodné na Instagram bez ohledu na to, jaké jsou podmínky.

Se systémem zadních kamer budete mít perfektní kameru v každé situaci, z každého úhlu pohledu. Hlavní 48-megapixelový snímač4 s technologií Quad Pixel a 4 násobnou světelnou citlivostí dělá každý záběr zářivým i při slabém osvětlení. S ultraširokoúhlým objektivem se vejde do obrazu 4x více, takže už nikdy nevynecháte žádný detail na snímcích v nadživotní velikosti. Snímač hloubky ostrosti dělá každodenní fotografie v DSLR kvalitě s rozostřeným pozadím a dedikovaná Macro Vision kamera vás dostane 5x blíže k objektu ve srovnání s normálními objektivy pro úchvatné a profesionálně vypadající fotografie, které vám vyrazí dech.

moto g 5G plus je poháněn rozšířenou mobilní platformou Qualcomm® Snapdragon™ 765 ve spojení s Qualcomm® Snapdragon™ X52 Modem-RF systémem tak, aby vyhověl těm nejvyšším nárokům na použití sítě 5G. Kromě toho spojuje 5G a AI na podporu vybraných prémiových zážitků, včetně průlomové zábavy, inteligentních multikamerových schopností a podpory pre celodenní výdrž baterie. Nezáleží na tom, jak rychlé tempo nasadíte nebo na kolik ovládáte multitasking, moto g 5G plus se vám vyrovná. 

Celý výkon je poháněn silnou 5000 mAh baterií, takže telefon můžete používat 2 dny, aniž byste se museli trápit zpomalením nebo nabíjením. Osvoboďte se od utrpení s hledáním zásuvek při hře či streamování. A když zařízení budete potřebovat dobít, 20W rychlé TurboPower™ dělá nabíjení jednodušší než kdykoliv předtím.

moto g 5G plus jde lépe provádět platby. Jednoduše podržíte telefon blízko NFC terminálu a zaplatíte za nákup v obchodě. Je to rychlé a snadné, takže už u sebe nemusíte nosit hotovost ani kreditní kartu. S NFC technologií můžete bezkontaktně sdílet s jinými zařízeními i kontakty, fotografie a videa. 

Co se týče softwaru, naší prioritou je přinášet ty nejlepší možné zkušenosti našim zákazníkům a naše spolupráce se společností Google je potvrzením tohoto závazku. Pokračujeme v budování úzké integrace služeb Google. Stejně jako u všech zařízeních Motorola, Google Fotografie zůstávají naší nativní aplikací Galerie, díky čemuž máte vždy nejnovější způsob ukládání, vyhledávání a sdílení všech vašich fotografií a videí. Nemluvě o nekonečném úložišti pro všechny fotografie, které jsou automaticky zálohovány a mohou být přístupné, upravované a sdílené odkudkoliv.

Moto g 5G plus také obsahuje rozhraní Moje uživatelské prostředí a zákazníkům přináší všechny Moto Zkušenosti, které milují, jakož i množství nových přizpůsobitelných funkcí. Moje uživatelské prostředí poskytuje uživatelům vlastní nastavení a pokročilé ovládací prvky pro hudbu, videa a hry. Uživatelé si dokonce mohou vytvořit vlastní téma zařízení výběrem unikátních písem, barev a ikonek tak, aby byl jejich telefon jedinečný.

Dostupnost a cena

moto g 5G plus bude k dispozici v druhé polovině července ve verzi se 6 GB RAM a 128 GB úložištěm v ceně 

9 999 Kč. Kompletní informace o cenách a specifikace najdete na naší webové stránce https://www.motorola.com/sk/sk/smartphones-moto-g-5g-plus/p. 

Právní vyloučení zodpovědnosti

MOTOROLA, stylizované logo M, skupina MOTO a skupina značek MOTO jsou ochranné známky společnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Google a Android jsou ochranné známky společnosti Google, LLC. Qualcomm Snapdragon je produktem společnosti Qualcomm Technologies, Inc. a / nebo jejích dceřiných společností. Qualcomm a Snapdragon jsou ochranné známky společnosti Qualcomm Incorporated, registrované v USA a dalších zemích. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. © 2020 Motorola Mobility LLC. Všechna práva vyhrazena.

15G rychlost dostupná s 5G servisním plánem a 5G pokrytím sítě (k dispozici v některých oblastech v roce 2020, rozšiřováním později). Podrobnosti najdete u svého operátora.

2Na základě síťového připojení 5G SUB-6GHz, které poskytuje průměrnému uživateli rychlost stahování 90 – 130 Mbps. K dispozici s plánem služeb 5G a pokrytím sítě 5G (k dispozici v některých oblastech v roce 2020, rozšiřování později). Podrobnosti naleznete na nosiči.

3V porovnaní s naměřenou plochou hlavní 78° (FOV) kamery ve stejném poměru stran.

448-megapixelový senzor kombinuje 4 pixely do 1 velkého quad pixelu pro rozlišení fotografie 12 megapixelů.

5Všechna tvrzení o výdrži baterie jsou přibližné a založené na průměrném uživateli testováním v kombinovaném profilu používání (který zahrnuje použití i pohotovostní režim) v optimálních podmínkách sítě. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a způsobů používání.

616-megapixelový senzor kombinuje 4 pixely do 1 velkého quad pixelu pro rozlišení fotografie 4 megapixely.

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC byla zakoupena holdingem Lenovo Group v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a má na starosti navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značky Moto.

O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost s hodnotou 50 miliard USD, která se nachází v žebříčku Fortune Global 500, zaměstnává 57 000 lidí a podniká na 180 trzích po celém světě. Soustředíme se na jasnou vizi přinášet inteligentnější technologie pro všechny, vyvíjíme technologie, které mění svět a vytvářejí inkluzivnější, důvěryhodnější a udržitelnější digitální společnost. Vývojem, designováním a budováním nejkomplexnějšího portfolia inteligentních zařízení a infrastruktury jsme lídrem inteligentní transformace, abychom vytvořili lepší zážitky a příležitosti pro miliony zákazníků z celého světa. Pro více informací navštivte www.lenovo.com, sledujte nás na LinkedInuFacebookuTwitteruInstagramuWeibo, přečtěte si o nejčerstvějších novinkách prostřednictvím našeho Storyhubu.