TP-Link TL-WR844N: Multi mode router s funkcí Wi-Fi scheduler

Česká republika, Praha – 17. července 2020 – Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, představuje na trhu nový Wi-Fi router TP-Link TL-WR844N, jenž je svou koncepcí vhodný pro úlohy citlivé na šířku pásma a také pro základní on-line činnosti.

Vysoká spolehlivost, ale i speciální multi-režim

TP-Link TL-WR844N dosahuje v pásmu 2,4 GHz maximální rychlosti přenosu dat do 300 Mb/s, což je rychlost ideální právě pro běžné on-line úlohy. Rychlost připojení jednotlivých koncových zařízení pak zvyšuje dvojice všesměrových antén s podporou technologie 2×2 MIMO pro souběžné připojení více zařízení současně. Externí antény posilují signál a slibují stabilní spolehlivost signálu v čase. 

Díky zmíněnému multi-režimu můžete přístroj používat nejen jako router, ale také jako extender (opakovač signálu), access point (přístupový bod) nebo WISP pro bezdrátové připojení k síti ISP v oblastech bez dostupné kabelové služby.

Všestranná správa i služby navíc
Integrované nástroje umožňují snadnou správu s různými možnostmi nastavení včetně možností rodičovské kontroly (blokování obsahu či omezení času on-line), vytvoření samostatné sítě pro hosty s jiným heslem a SSID nebo QoS (Quality of Service čili kvalita služeb) pro vytvoření priorit pro jednotlivá koncová zařízení.

Extra služby navíc pak zahrnují podporu technologií IGMP Proxy /Snooping, Bridge a Tag VLAN pro optimalizaci streamované IPTV, což má za následek výraznou redukci prodlevy při sledování oblíbených filmů a pořadů přes internet. Samozřejmostí je taktéž kompatibilita s nejnovější verzí internetového protokolu IPv6.

Elegantní design i snadné nastavení
Netypický design s ostrými hranami se hodí prakticky do jakéhokoliv typu interiéru, samotné nastavení routeru je pak velice snadné. Stačí k němu totiž jen mobilní aplikace Tether, která je v příslušných on-line obchodech ke stažení pro platformy Android i iOS. Případně je možné použít také intuitivní webové rozhraní.

Klíčové vlastnosti TL-WR844N:

  • Vysokorychlostní Wi-Fi – stabilní rychlost do 300 Mb/s ve frekvenčním pásmu 2,4 GHz
  • Zvýšené pokrytí Wi-Fi – Především díky dvojici vysoce výkonných externích antén s podporou 2×2 MIMO.
  • Multi-režim 4 v 1 – podpora režimů Router, Access Point, Extender a WISP
  • Rodičovská kontrola – Časové a obsahové omezení surfování pro děti
  • Síť pro hosty – síť s odděleným SSID a heslem
  • Hladké streamování v HD – podpora IGMP Proxy/Snooping, Bridge a Tag VLAN
  • Podpora IPv6 – nejnovějšího internetového protokolu verze 6

Více informací o produktu naleznete zde:

https://www.tp-link.com/cz/home-networking/wifi-router/tl-wr844n/

Fotografie produktu jsou k dispozici zde:
https://www.flickr.com/photos/69923807@N07/albums/72157715129625221

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa.
Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení
vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 3G routery, ADSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, print servery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.tp-link.com/cz.

Technická podpora k produktům společnosti TP-Link je v provozu na e-mailech podpora@tplinkpartner.cz nebo support@tplinkpartner.cz. Pro technické dotazy lze využít také hotline na telefonním čísle (+420) 245 008 103