„Red Dot: Best of the Best“ pro sluchátka Bose Headphones 700

Sluchátka Bose Headphones 700 získala v letošním ročníku prestižních designových cen Red Dot v kategorii „audio“ ocenění „Best of the Best“. Další ocenění Red Dot udělila porota produktu Bose Portable Home Speaker, který kombinuje audio systém pro chytré ozvučení a bezdrátový rozvod hudby v domácnosti s přenosným Bluetooth reproduktorem.    

Praha, 23. července 2020 – Americký výrobce audiotechniky Bose navazuje ve velkém stylu na řadu ocenění. V letošním ročníku mezinárodně uznávaných prestižních ocenění Red Dot získala sluchátka Bose headphones 700 v kategorii „audio“ cenu „Red Dot: Best of the Best“. Red Dot si také odnáší Portable Home Speaker, který kombinuje audio systém pro chytré ozvučení a bezdrátový rozvod hudby v domácnosti s přenosným Bluetooth reproduktorem.

Bose Headphones 700: optimální poslechové podmínky v rušném prostředí 

Bose je historicky největším průkopníkem sluchátek s technologií potlačení okolních ruchů ANC (Active Noise Cancelling). Uvedením modelu Headphones 700 navázal výrobce na mnoho let uznávaný a oceňovaný model Bose QuietComfort 35. Headphones 700 představují novou generaci ANC využívající celkem 8 mikrofonů. Šest z nich monitoruje okolní zvuky ze všech stran proto, aby je vestavěná elektronika mohla aktivně co nejlépe potlačit a vytvořit tak uživateli optimální poslechové podmínky. Další úzce směrové mikrofony přesně izolují zvuky od úst uživatele a použitá technologie se stará o vynikající čistotu a srozumitelnost handsfree hovorů i v rušném prostředí. Totéž platí i při diktování příkazů některému z vestavěných digitálních asistentů, jako například Google Asssistant či Siri. Úroveň potlačení okolního hluku lze dle potřeby nastavit v celkem 11 úrovních. Zvukové vlastnosti Headphones 700 byly nastaveny tak, aby posluchač získal vyrovnanou a věrnou reprodukci. Díky tomu není ani mnohahodinový poslech unavující. Na plně nabitou baterii hrají sluchátka až 20 hodin. Bose Headphones 700 jsou na trhu za 9 990 Kč v černé či stříbrné barvě a nyní také ve velmi atraktivní  limitované edici “Soapstone”.

Porota Red Dot ocenila „vynikající technologii ANC a vysoce kvalitní materiály s povrchy velmi příjemnými na dotek. Sluchátka Bose Noise Canceling Headphones 700 poskytnou uživatelům skvělý pocit. Jejich působivý design a vynikající kvalita reprodukce zvuku jsou ztělesněním dlouholetých nejvyšších standardů výrobce v oblasti inovací i kvality. Mimořádný komfort těchto sluchátek je patrný také v možnosti individuálního přizpůsobení potlačení okolí“.

Bose Portable Home Speaker 

Jediný reproduktor Bose, který kombinuje chytré vlastnosti pro komplexní ozvučení domácnosti a velmi výkonný přenosný Bluetooth reproduktor. Díky vlastnímu patentovanému řešení 360° zvuku šířeného do všech stran mají všichni posluchači kolem audio systému stejný zvukový zážitek. Elegantní hliníkové provedení doplňuje praktické poutko umožňující snadné přenášení. Ve spojení s dalšími reproduktory řady Home Speaker umožňuje snadný bezdrátový rozvod hudby po domě či bytě. Do každé místnosti, kterou chcete ozvučit, zvolíte nejvhodnější chytrý reproduktor Bose Home Speaker a po instalaci aplikace do vašeho telefonu propojíte všechny přístroje do jediného audio systému. Podobně lze využít také se systémy s podporou AirPlay 2.  Bose Portable Home Speaker je k dostání za 9 990 Kč v černé a stříbrné barvě.

Porota Red Dot označila tento audio systém jako „elegantně navržený a působivě univerzální reproduktor, který dokonale naplní potřeby na cestách a jeho vlastnosti ocení uživatelé také doma“.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.