Společnost HP přichází s modernizovanou nabídkou cloudových služeb a řešení pro tisk

Tyto služby a řešení umožňují velkým firmám i malým a středním podnikům připravit se na rychle se měnící pracovní prostředí budoucnosti

Hlavní novinky:

  • HP představuje novou globální nabídku spravovaných služeb pro tisk z cloudu (Managed Print Cloud Services)
  • Nabízené služby a řešení umožňují firmám modernizovat infrastrukturu a urychlit přechod na cloud

Praha, 23. července 2020 – Společnost HP Inc. představila tiskové služby a řešení umožňující firmám urychlit přechod k moderním cloudovým řešením. HP využívá výhod cloudu k tomu, aby svým zákazníkům poskytlo personalizované služby a inteligentní řešení, navržená dle konkrétních požadavků. Ty pomohou zefektivnit a automatizovat příslušné procesy, a umožní tak IT oddělením soustředit se na hlavní strategické priority.

Naši zákazníci hledají jednoduchá, bezpečná a intuitivní řešení, která jim dovolí zvyšovat výkonnost a dosahovat obchodních cílů,“ uvedl David Prezzano, generální ředitel a globální ředitel divize Print Services and Solutions společnosti HP Inc. „S laserovou přesností se zaměřujeme na poskytování služeb a řešení, která respektují způsob vaší práce, předjímají vaše potřeby a nabízejí atraktivní strukturu nákladů.“   

Společnost HP představila novou globální spravovanou službu, poskytující vždy dostupné cloudové tiskové prostředí, optimálně uzpůsobené potřebám každého zákazníka. Cloudové služby HP Managed Print Cloud Services umožňují zákazníkům využívat výhod inovací v zabezpečení a zároveň si zachovat maximální kontrolu a flexibilitu parametrů používané služby. Nově uváděná řešení a služby se zaměřují na standardně zabezpečená cloudová prostředí a rovněž i na prostředí s nulovou důvěrou, což lze uskutečnit díky dobře definovanému, modulárnímu přístupu, opírajícímu se o využití flexibilních služeb a softwarových balíčků.

V současné době, kdy se zákazníci přesouvají na cloud, se schopnost vyjít jim na této cestě naproti stala velice důležitou. Považuji tyto kroky za opravdu rozumnou strategii,“ uvedl Patrick Moorhead z analytické firmy Moor Insights & Strategy. „Jsem přesvědčen, že služba HP Managed Print Cloud Services přesouvá odpovědnost za správu tiskových technologií používaných zákazníkem na společnost HP, a zákazníkům tak umožňuje přehodnotit kritické investice do IT a zaměřit se na strategičtější nebo naléhavější priority.“

HP navíc oznámilo podporu služby Universal Print, řešení cloudového tisku Microsoft 365, které organizace mohou použít ke správě své tiskové infrastruktury. V zájmu této spolupráce bude HP spolupracovat se společností Microsoft na vytváření integrace typu cloud-to-cloud s platformou Managed Print Cloud Services, jež organizacím umožní zvýšit zabezpečení, spravovat zařízení a uvolňovat tiskové úlohy pouze autorizovaným uživatelům. Tato integrace umožní uživatelům Universal Print tisknout prakticky kdekoli – jednoduše a bezpečně.

Společnost HP rovněž nově ve vybraných zemích zavádí program Flexworker Solutions, který pracovníkům pracujícím na dálku umožňuje pořizovat si prostřednictvím online portálu tiskárny schválené zaměstnavatelem společně se smlouvou o poskytování rozšířených služeb a jednoduše si objednávat spotřební materiál. Tento program zároveň také umožňuje IT oddělením řídit hospodaření se spotřebním materiálem prostřednictvím centrálního účtování a konsolidovaného výkaznictví, což šetří celkové náklady a přináší lepší uživatelskou zkušenost.

O společnosti HP

Společnost HP Inc (NYSE: HPQ) vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia osobních počítačů, tiskáren a řešení pro 3D tisk vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc naleznete na  http://www.hp.com.

 

Tagged