Cushman & Wakefield získává ocenění Euromoney pro nejlepší realitněporadenskou společnost v CEE i ve světě

Společnost Cushman & Wakefield, přední světový poskytovatel realitních služeb, byla v žebříčku Euromoney 2020 Real Estate Survey jmenována nejlepší realitněporadenskou firmou regionu CEE; ocenění získala i celosvětově. 

Kromě celkového vítězství mezi poradci a konzultanty byla společnost v rámci CEE oceněna jako nejlepší poradce ve třech dalších specializovaných kategoriích a také celkově jako nejlepší investiční poradce.  

RegionHlavní kategorie Specializace2020
Střední a východní EvropaPoradci a konzultantiCelkově1
Střední a východní EvropaPoradci a konzultantiZprostředkovatelství – pronájem/prodej nemovitostí1
Střední a východní EvropaPoradci a konzultantiOceňování nemovitostí1
Střední a východní EvropaPoradci a konzultantiPrůzkum trhu1
Střední a východní EvropaInvestiční poradciCelkově1

Jonathan Hallett, výkonný ředitel pro střední a východní Evropu, Cushman & Wakefield: „Udělením ocenění Euromoney realitní odborníci potvrzují kvalitu poradenských služeb, které v rámci komerčních i rezidenčních nemovitostí poskytujeme napříč sektory a regiony. Je důležité mít silného strategického partnera, na něhož se lze spolehnout, a těší nás, že pro naše klienty takovou hodnotu představujeme, zvláště v tomto náročném období.“

Časopis Euromoney, přední mezinárodní periodikum v oboru financí, každoročně sestavuje žebříček poskytovatelů realitních služeb na základě názorů realitních poradců, developerů, investičních manažerů, klientů z řad korporací a bank z celého světa.

-KONEC-

O Cushman & Wakefield

Společnost Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) je předním světovým poskytovatelem realitních služeb, které ve výjimečné kvalitě dodává nájemcům i vlastníkům nemovitostí. Cushman & Wakefield je jednou z největších firem v sektoru komerčních nemovitostí: zaměstnává na 53 000 lidí ve 400 pobočkách v 60 zemích světa. V roce 2019 dosáhly příjmy společnosti 8,8 miliardy dolarů, a to díky aktivitám v oblasti správy budov, nemovitostí a projektů, pronájmu, investičních trhů, oceňování nemovitostí a dalších služeb. Více informací naleznete na www.cushmanwakefield.com nebo sledujte náš Linkedin, Facebook, Twitter a Instagram.