ZŠ Měšťanská v brněnských Tuřanech získala od Lidlu 91 350 korun

Základní škola Měšťanská, která sídlí v brněnských Tuřanech, obdržela vítaný dárek. Díky nákupům během prvního dne otevření nové prodejny v Brně v ulici Kaštanová získala od společnosti Lidl 91 350 korun. Za tuto částku pořídí výpočetní techniku. 

Nákupy v nové prodejně Lidl v Brně v ulici Kaštanová, která je součástí stejnojmenného obchodního centra Kaštanová, mohli zákazníci 22. června využít pro dobrou věc. Z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den totiž společnost Lidl věnovala 50 Kč ve prospěch Základní školy Měšťanská. Její vedení společně s dětmi a zástupci společnosti Lidl se tak 10. září mohli radovat z částky 91 350 Kč. Předání darovacího šeku bylo součástí Zahradní slavnosti, která probíhala v režii školy. Za darované peníze škola, kterou navštěvuje 540 žáků, nakoupí nové počítače.

 „Pro nás je podpora této školky především radost, protože víme, že věnované peníze najdou dobré využití. Zásluhu na této vysoké částce mají ale především místní obyvatelé, kteří na otevření prodejny dorazili v hojném počtu, a za to jim moc děkujeme,” okomentovala darovanou částku mluvčí společnosti Lidl Iveta Barabášová. 

O společnosti 

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 261 prodejen, které jsou zásobovány 4 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť. Více informací naleznete na www.lidl.cz.

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika