Nový agent ve službách Jejího Veličenstva byl zachycen… pouze prostřednictvím chytrého telefonu

  • Slavný ‘phone-ographer’ zachytil agentku z nové bondovky Lashanu Lynch během výpravného focení a natáčení
  • Partnerství s celovečerním snímkem Není čas zemřít je pro společnost HMD Global doposud největší marketingovou kampaní 
  • Záběry jsou názornou ukázkou fotografických schopností modelu Nokia 8.3 5G a potvrzují tak označení „Jediná výbava, kterou budete opravdu potřebovat”
  • Sledujte odhalení další kapitoly telefonů Nokia na Nokia Mobile YouTube nebo Nokia Mobile Facebook stránce dnes od 17:00 středoevropského času. 

Praha, 22. září 2020 – Britská herečka Lashana Lynch, hvězda 25. bondovky s názvem Není čas
zemřít, byla zvěčněna fotografem a kameramanem Benem Mecleanem, který se věnuje mobilní tvorbě. Jde o součást kampaně společnosti HMD Global, výrobce telefonů Nokia, v rámci doposud největší marketingové aktivity společnosti. Ben se může pyšnit půl milionem fanoušků na sociálních sítích, kde je populární díky svým kreativním fotografickým nápadům a trikům.

Záběry se vytvářely v ikonickém prostředí Pinewood Studios a zobrazuje Lashanu jako agentku Nomi z nejnovější bondovky. Snímky jsou inspirovány právě filmem Není čas zemřít a mohou se pyšnit řadou efektů včetně kouře a téměř 10metrového závěsného systému, který držel Bena ve vzduchu, aby mohl co nejlépe zvěčnit Lashanu. Vedle agentky Nomi se během pózování před objektivem blýskla také Nokia 8.3 5G jako „Jediná výbava, kterou budete opravdu potřebovat“. 

Snímky navazují na oznámení z března, kdy se společnost HMD Global stala oficiálním partnerem snímku Není čas zemřít. Ve filmu se objeví řada telefonů Nokia včetně modelu Nokia 8.3 5G, která nabídne skvělý čtverný fotoaparát s optikou ZEISS. Fanoušky v nové bondovce jistě potěší také ikonická Nokia 3310. 

Partnerství demonstruje status společnosti HMD Global, jako dodavatele chytrých telefonů s čistým operačním systémem Android, který se zavazuje dodávat na trh bezpečná, rychlá a inovativní zařízení. 

Lashana Lynch, představitelka Nomi ve filmu Není čas zemřít sdělila: „Svět, ve kterém nyní žijeme je charakteristický tím, že všichni máme ultimátní zařízení v kapse. Je úžasné, co dnešní chytré telefony dokážou. Proto jsem nadšena, že mohu odhalit tento telefon a oslavit tak listopadové uvedení snímku Není čas zemřít do kin. Nokia 8.3 5G je potvrzuje, že vychytávky z bondovek jsou vždy o krok napřed.“

Florian Seiche, CEO společnosti HMD Global dodává: „Jen v pár snímcích jsou technologie tak výrazný prvek, jako ve filmu Není čas zemřít. Právě závazek filmu k inovacím v kombinaci s úžasnými technologiemi telefonů Nokia dělá z našich zařízení jedinou výbavu, kterou – dokonce i tajní agenti – opravdu potřebují. Jedná se o silné partnerství, se kterým je dobré počítat.“ 

O HMD Global 

HMD Global Oy se sídlem v Espoo ve Finsku je novým domovem telefonů a tabletů Nokia. HMD vytváří a distribuuje celou řadu chytrých i obyčejných telefonů zaměřených na široké spektrum zákazníků v mnoha cenových hladinách. HMD je díky svému závazku pro rozvoj inovací exkluzivním licenčním partnerem značky Nokia v oblasti mobilních telefonů a tabletů. Nokia je registrovanou ochrannou známkou společnosti Nokia Corporation. Více informací naleznete na www.hmdglobal.com. Nokia je registrovanou značkou společnosti Nokia Corporation. Android, Google a další značky jsou registrovanou značkou společnosti Google Inc. Qualcomm a Snapdragon jsou ochrannými známkami Qualcomm Incorporated registrovanými ve Spojených státech a dalších zemích. Qualcomm Snapdragon je produktem Qualcomm Technologies, Inc.

O filmu Není čas zemřít

NENÍ ČAS ZEMŘÍT, , související ochranné známky a materiály James Bond ©1962-2020 jsou vlastnictvím Danjaq 

a MGM. NENÍ ČAS ZEMŘÍT a související ochranné známky James Bond jsou ochrannými známkami společnosti Dajnaq. Všechna práva vyhrazena. 

O společnosti EON Productions

EON Productions Limited a Danjaq LLC jsou zcela vlastněny a kontrolovány rodinou Boccoli/Wilson. Dajnaq je americkou společností, která spolu s Metro Goldwyn Mayer spoluvlastní autorská práva ke stávajícím filmům James Bond. EON Production, přidružená společnost společnosti Danjaw, sídlí ve Velké Británii a stojí za produkci filmů Jamese Bonda od roku 1962. Spolu s Dajnaq kontroluje veškerý merchendise. 25. film agenta 007 je v současné době v postprodukci. Pro více informací navštivte www.007.com.

O společnosti Metro Goldwyn Mayer 

Metro Goldwyn Mayer je lídrem v zábavním průmyslu orientovaném na produkci a globální distribuci filmů a televizního obsahu. Společnost vlastní jednu z největších sbírek prémiového filmového a televizního obsahu. Kromě toho MGM investuje do domácích i celosvětových televizních kanálů a je majoritním vlastníkem a distributorem pro United Artists Media Group (UAMG). Pro více informací navštivte www.mgm.com.

O společnotsi Universal

Universal Pictures International (UPI) ije mezinárodní marketingovou a distribuční divizí společnosti Universal Pictures. Ve Velké Británii, Irsku, Španělsku, Itálii, Německu, Švýcarsku, Nizozemsku, Francii, Rusku, Koreji, Austrálii, Mexiku, Brazílii, Hong Kongu, Indii a Číně UPI přímo prodává a distribuuje snímky do lokálních obchodů, vytváří kampaně a strategie, které reagují na kulturu a tržní chování těchto území. V ostatních částech světa UPI spolupracuje Paramount a Sony na distribuci všech filmů těchto třech společností. Universal Pictures je součástí NBCUniversal, jedné z největších světových zábavních společností, která stojí za produkcí, marketingu, zprávami a informacemi pro světové publikum. NBCUniversal je dceřinou společností Comcast Corporation.