Procesorový chladič Cooler Master Hyper 212 EVO V2

Eindhoven, Nizozemsko, 21. 10. 2020 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, uvádí model Hyper 212 EVO V2. Ve všech aspektech vylepšený chladič procesoru navazující na legendární řadu Hyper 212.

Inovovaný model byl osazen asymetrickými heatpipami a uvolněný prostor tak poskytuje dostatek místa pro RAM a garantuje kompatibilitu napříč různými modely základních desek. Samotná chladicí věž byla zeštíhlena opět s cílem poskytnout větší flexibilitu umístění komponent v počítačové skříni. 

Exkluzivní technologie Cooler Master Direct Contact v kombinaci s novým ventilátorem SickleFlow 120 zajišťuje ideální rovnováhu mezi účinností chlazení a tichým provozem.

Vylepšení se týká také univerzálního přichycení. Instalace chladiče je díky tomu jednodušší a bezproblémová.

Hlavními přednostmi Cooler Master Hyper 212 EVO V2 jsou:

  • Čtyři asymetrické heatpipy – uvolňují prostor pro RAM napříč různým rozvržením paměťových slotů na každé základní desce
  • Nový SickleFlow 120 ventilátor – inovované zakřivené lopatky a rámeček ventilátoru optimalizují proudění a tlak vzduchu
  • Direct Contact Technology – Exkluzivní technologie využívá 4 měděných heatpipe pro maximálně účinný odvod tepla
  • Ideální proudění vzduchu v chladicí věži – skládaná žebrovaná věž zajišťuje nízký odpor pro proudění vzduchu, což zvyšuje účinnost chlazení
  • Tichý provoz – výkonný a tichý ventilátor minimalizuje vibrace
  • Snadná instalace – intuitivní design rámečku umožňuje bezproblémovou instalaci 

Dostupnost

Cooler Master Hyper 212 EVO V2 bude k dispozici v průběhu čtvrtého kvartálu 2020 za doporučenou koncovou cenu 35 euro s DPH.

Pro více informací navštivte www.CoolerMaster.com

Poznámky pro editory:

O značce Cooler Master

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.