Telly otevřela online zákaznickou zónu

Zákazníci Telly mohou nově a pohodlně online spravovat svůj Telly účet přes počítač, tablet nebo z mobilního telefonu. Jednoduše online se nyní stanete i zákazníkem Telly, objednáte si službu, zvolíte balíček programů, nastavíte způsob placení. Ze zákaznické zóny pak můžete rovnou za vybrané služby zaplatit kartou přes platební bránu a hned poté začít služby využívat.

Nová zákaznická zóna je další v řadě inovací, které televizní operátor Telly slíbil svým zákazníkům při změně značky letos na jaře. „Věříme, že jde o další krok ke spokojenosti našich zákazníků,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Telly.

Stávající zákazníci se do zákaznické zóny přihlásí jednoduše na stránce https://zona.telly.cz/. Před prvním přihlášením je nutná jednoduchá registrace na https://zona.telly.cz/prvni-prihlaseni, kde si systém pro ověření vyžádá údaje ze zákaznické smlouvy. Po vstupu do zákaznické zóny si předplatitelé mohou aktualizovat své osobní údaje, snadno zkontrolují své platby a faktury, které také jednoduše zaplatí přímo ze zákaznické zóny přes platební bránu. Lze nastavit či změnit platební metodu včetně pravidelných plateb. Platební brána v zákaznické zóně Telly podporuje platby prostřednictvím kreditních karet, online bankovní úhrady a také další moderní způsoby jako PayPal, GooglePay a další. Do schránky zpráv budou zákazníci dostávat informace o všech novinkách, technická oznámení a další důležitá sdělení.  

„Zákaznickou zónu vnímáme jako další z nástrojů péče o zákazníka. Chceme, aby si náš zákazník mohl sám zvolit, jak ovládat svoje služby i jakým způsobem s námi chce komunikovat,“ vysvětluje Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Telly. „Dnes s námi každý může komunikovat po telefonu, emailu, chatu nebo si jednoduše služby ovládá sám v nové zákaznické zóně. Ta je k dispozici samozřejmě nepřetržitě i v době, kdy se s operátorem spojit nelze,“ upřesňuje Iveta Šlapalová.

Do zákaznické zóny Telly se může přihlásit i uživatel, který ještě není zákazníkem Telly a jejím prostřednictvím se zákazníkem stát. Zákaznická zóna se mu otevře po jednoduché registraci, kde zadá jméno, kontaktní údaje a po ověření jeho emailu na https://zona.telly.cz/registrace. Pokud si nyní vybere službu internetové televize nebo satelitní televizi v kombinaci s Telly aplikacemi, zvolí jeden z nabízených programových balíčků a zaplatí odpovídající částku kartou, online bankovní platbou či elektronickou peněženkou přes platební bránu GoPay, může hned začít sledovat programy z nabídky internetové Telly.

Zákazníci Telly mají k dispozici až 131 programů, z toho 79 v HD a mohou Telly sledovat na 4 různých zařízeních. Telly nabízí příjem televizního signálu prostřednictvím satelitu nebo přes internetové připojení. Internetovou Telly naladíte s využitím set-top boxu Arris na každém televizoru. Kromě toho lze televizi Telly sledovat na mnoha dalších zařízeních a v mnoha aplikacích. Jednou z možností jsou chytré televizory Samsung Smart TV, dále televizory se systémem Android nebo zařízení Apple TV a v přípravě je aplikace pro chytré televizory LG. Dalšími možnostmi jsou počítače a internetové prohlížeče. Telly si pustíte v některém z běžných prohlížečů Firefox, Opera, Edge či Chrome a lze ji sledovat také přes mobilní zařízení (telefony, tablety) s iOS nebo Android a zařízení s Windows 10. 

O Telly s. r. o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, tenisové turnaje ATP nebo americkou NFL. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.