Telly zařadí do volného vysílání vybrané dokumentární a sportovní programy

Pomůže se vzděláváním a potřebným rodinám s dětmi nabízí internet zdarma

Telly až do konce roku 2020 zpřístupní všem svým zákazníkům prémiové dokumentární kanály National Geographic, Nat Geo Wild, Discovery a lifestylový TLC. Prémiové programy jsou běžně součástí vyšších programových balíčků Telly Střední a Telly Velký. Pro sportovní fanoušky budou navíc volně dostupné oba Eurosporty. Telly spolu s CETINem, neziskovou organizací Česko.Digital a dalšími partnery nabízí potřebným rodinám se školními dětmi internet na půl roku zdarma.

Televizní operátor Telly chce pomoci rodinám školou povinných dětí, žákům a studentům se vzděláváním v době krizových opatření a uzavřených základních a středních škol. Do volného vysílání od 6. listopadu zařadil vynikající dokumentární programy, které divákům všech věkových skupin přináší moderní informace, rozšiřují lidské znalosti a poznání. „Přemýšleli jsme, čím můžeme jako televizní operátor pomoci našim zákazníkům v této zvláštní době. Volba padla na nejlepší dokumentární a vzdělávací pořady v naší nabídce, které jsme se rozhodli do konce listopadu zpřístupnit všem divákům Telly, kteří programy ve své nabídce standardně nemají,“ vysvětluje Jan Schöppel, marketingový manažer Telly. „Pro sportovní fandy jsme přidali i oba Eurosporty. Věřím, že se nám podařilo spojit příjemné s užitečným a rodinám našich zákazníků rozšířená nabídka udělá radost“, dodává Jan Schöppel.

Prémiové dokumentární programy nabízejí skvělé pořady, ze kterých si vyberou jak dospělí, tak děti. Z pořadů National Geographic nebo Discovery se jich celá řada tematicky hodí přímo k jednotlivým školním předmětům jako dějepis, zeměpis, fyzika. Kanál Nat Geo Wild je samozřejmě jako stvořený pro přírodopis.

Přehled programů, které Telly zařazuje do volného vysílání:
National Geographic, Nat Geo Wild
Discovery, TLC
Eurosport 1, Eurosport 2

Facebookové vzdělávací soutěže o hodnotné ceny
Zároveň s volným vysíláním dokumentárních kanálu připravujeme vzdělávací soutěže s National Geographic, Nat Geo Wild a Discovery. „Soutěže budou probíhat na FB profilu @tellyczech, z nichž první spustíme přibližně za 14 dní. Ptát se budeme na otázky spojené s vysíláním vzdělávacích pořadů, které poběží na zmíněných stanicích,“ prozradil Jan Schöppel.

Telly dodá potřebným rodinám se školními dětmi internet zdarma

Telly jako poskytovatel rychlého internetového připojení se zapojil do akce, jejímž cílem je nabídnout bezplatné připojení rodinám, jejichž děti se ocitají mimo systém distančního vzdělávání, protože si z finančních důvodů nemohou dovolit dostatečně rychlý internet. „Bez váhání jsme se zapojili do akce organizované provozovatelem internetové sítě CETIN a neziskové organizace Česko.Digital. Zavázali jsme se spolu s dalšími partnery zajistit tisícovku bezplatných přípojek k internetu na dobu 6 měsíců,“ vysvětluje podstatu projektu Jan Schöppel.

Konkrétní domácnosti vybere nezisková organizace Česko.Digital a poskytne rodinám při zprovozňování služby nezbytnou podporu. Službu bude možné zřídit všude tam, kde je dostupná pevná síť CETINu. Přípojky nabídnou vždy maximální rychlost, nejvýše však 100 Mb/s.

O Telly s. r. o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, tenisové turnaje ATP nebo americkou NFL. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.