Motorola edge+ je v České republice dostupný v nové ceně

Výjimečný smartphone, vlajková loď společnosti Motorola, motorola edge+ je nyní dostupný na českém trhu v nové ceně 21,599 Kč.

Stylový smartphone motorola edge+ má nekonečný 6,7-palcový OLED Edge displej s téměř 90-stupňovým zakončením po obou stranách, což maximalizuje plochu zobrazení.

O výkon se stará procesor Qualcomm Snapdragon 865, motorola edge+ je navíc vybaven technologií 5G a má nadstandardní 5 000 mAh baterii. Nechybí ani podpora rychlého nabíjení – 18 W pro kabelové nabíjení a 15 W pro bezdrátové nabíjení.

Motorola edge+ se může pochlubit systémem tří fotoaparátů s 108 MPx snímačem, který se stará o bezkonkurenční kvalitu a systém tří fotoaparátů má nesčetné možnosti využití. Zachyťte více z dálky s 8MPx teleobjektivem s optickým přiblížením a vysokým rozlišením, vyfoťte více ze scény se 16MPx ultra-širokoúhlým objektivem, nebo se přibližte více a natáčejte neuvěřitelně detailní záběry zblízka pomocí integrované funkce Macro Vision.

Motorola edge+ je vynikající smartphone s bohatou výbavou, úchvatným displejem, disponuje i kvalitním zvukem a skvělými možnostmi focení. Díky velké baterii a kombinaci špičkových technologií si můžete užívat pohodlné používání telefonu během celého dne. Dokonalý zážitek, ať děláte cokoliv – to je motorola edge+.

Více informací na: www.motorola.com/sk