HTC připravilo na Black Friday pořádnou hromadu slev i tituly zdarma

Fanoušky potěší slevy na headsety i nejoceňovanější VR hru Half-Life: Alyx v balení. Zvýhodněné předplatné ve službě Viveport Infinity a hororový titul Phasmophobia pro roční předplatitele zdarma ocení také majitelé headsetů Oculus, Valve a Windows Mixed Reality.

Praha, 23. listopadu 2020 – Společnost HTC již nyní představila zvýhodněné nabídky pro letošní Black Friday. Zájemci o virtuální realitu se mohou těšit na slevu na sady HTC Vive Cosmos a HTC Vive Cosmos Elite ve výši 2 500 Kč (100 €). K headsetům Cosmos Elite, Vive Pro a Vive Pro EYE pak výrobce přikládá kód ke stažení VR hitu Half-Life: Alyx. Uživatelé, kteří již VR headset vlastní, pak ocení 15% zvýhodnění předplatného ve službě Viveport Infinity. Ti, kteří využívají roční předplatné, se navíc mohou těšit z bezplatné nabídky hororového titulu Phasmophobia s kooperativním online režimem pro 4 hráče.

Zmíněné slevy jsou dostupné na stránkách www.vive.com, www.viveport.com a u vybraných partnerů až do 30. 11. 2020.

Vive Cosmos a Cosmos Elite se zvýhodněnou cenou

Headsety HTC Vive Cosmos a Vive Cosmos Elite jsou nejlepší volbou pro fanoušky virtuální reality, kteří hledají dostupné řešení s perspektivou pro budoucnost. Díky zobrazovačům s rozlišením 2 880 x 1700 se mohou těšit na perfektně ostrý obraz a nechybí ani kompatibilita s bezdrátovým adaptérem. Výměnné čelní panely navíc zajišťují univerzálnost headsetu i jeho připravenost na nové technologie. Již nyní není problém vylepšit HTC Vive Cosmos pomocí čelního panelu pro externí sledování pohybu, nebo naopak vybavenější model Vive Cosmos Elite připravit na hraní mimo domácnost. Nároční hráči vyžadující nekompromisní přesnost sledování pohybu navíc k headsetu HTC Vive Cosmos Elite získají herní hit Half-Life: Alyx, který výrobce v rámci akce přibaluje i k profesionálním headsetům HTC Vive Pro a Vive Pro Eye.

Neomezené virtuální světy v rámci předplatného a Phasmophobia jako bonus

V rámci letošního Black Friday společnost neopomněla ani uživatele konkurenčních headsetů. Platforma Viveport Infinity je totiž otevřena všem bez omezení. Slevy 15 % na nákup předplatného tak ocení i majitelé headsetů Oculus Rift S, Valve Index a Windows Mixed reality. V nedávné době výrobce doplnil i podporu pro Oculus Quest propojený s PC prostřednictvím kabelu Oculus Link.

Pro uživatele s ročním předplatným výrobce připravil další bonus. Zdarma získají placenou hororovou hru Phasmophobia studia Kinetic Games. Ta nabízí kromě režimu pro jednoho hráče i možnost online spolupráce. Hráči tak nemusí na honbu za nadpřirozenými jevy vyrazit samostatně, ale mohou přizvat až 3 další kamarády. Celý tým pak čeká nejen boj s duchy a démony, ale především vyšetřování a magie, při jejímž používání využijí i vlastní hlas. Hra se totiž pyšní zabudovaným systémem rozpoznávání řeči, který prohlubuje realističnost celého zážitku. Možnost hry více hráčů navíc umožňuje prožít společný čas v pohlcujícím dobrodružství, ze kterého si celá parta odnese intenzivní vzpomínky.

Nechybí ani AAA tituly

Ve službě Viveport Infinity naleznou hráči stovky her a zážitků, mezi nimiž nechybí poklady nezávislých studií, ani skutečné AAA hry. Bonusem je pak neomezený přístup do služby Vive Video, která čítá obrovské množství videoobsahu pro virtuální realitu. Na své si tak přijde skutečně každý.

Mezi nejoblíbenějšími tituly nalezneme například:

O systému virtuální reality HTC Vive™

HTC Vive je první komplexní systém virtuální reality vyvinutý ve spolupráci firem HTC a Valve, který je od základu designován pro virtuální realitu v pokojovém měřítku (room-scale VR). Vive přináší, díky nastavitelnému headsetu, dvěma bezdrátovým ovladačům s HD haptickou odezvou a preciznímu snímáním pohybu v rozsahu 360°, ohromující vizuální zážitek a možnost přirozené interakce s virtuálním prostředím. Zároveň systém umožňuje bezdrátové spojení s mobilním telefonem a přenos jeho nejdůležitějších funkcí do virtuální reality, stejně jako propojení s reálným světem pomocí vestavěné kamery. Tyto technologie praktickým způsobem zvyšují bezpečnost a umožňují bezstarostné ponoření do virtuální reality, díky kterému vás virtuální světy zprostředkované systémem HTC Vive pohltí vizuálně, fyzicky i emocionálně. Více informací na www.htcvive.com.