Games with Gold na prosinec + novinky v Xbox Game Passu včetně EA Play!

Xbox přichází s nabídkou dalších her zdarma pro předplatitele Xbox Live Gold v rámci programu Games with Gold. Můžete se už tradičně těšit na celkem čtyři tituly: dva pro Xbox One a dva pro Xbox 360, přičemž hry pro Xbox 360 jsou díky zpětné kompatibilitě hratelné i na konzolích Xbox One. 

The Raven Remastered 

Dostupné od 1. 12. do 31. 12. pro Xbox One 

V titulu tvůrců série Book of Unwritten Tales si zahrajete v Londýně roku 1964 jako konstábl Anton Jakob Zellner, který je na stopě legendárnímu mistru mezi zloději, Ravenovi. Klasická místa, kde dochází k záhadným vraždám, vysoce kvalitní scénář a zajímavé postavy jsou hlavními esencemi tohoto napínavého detektivního příběhu, kde každý něco skrývá a Raven je vždy o krok napřed! 

Bleed 2 

Dostupné od 16. 12. do 15. 1. pro Xbox One 

V roli hrdinky Wryn s růžovými vlasy máte za úkol ubránit svět před vpádem sil zla napříč sedmi akcí nadupadnými úrovněmi s více než 25 souboji s bossy. Ovládněte mistrovsky úhybné manévry ve vzduchu a srážejte k zemi zástupy zlounů. V této nehorázně zábavné a zběsilé rychlé akční střílečce musíte pomoct Wryn dostát pověsti největší hrdinky všech dob! 

Saints Row: Gat out of Hell 

Dostupné od 1. 12. do 15. 12. pro Xbox One a Xbox 360 

Ujměte se role Johnnyho Gata a Kinzie Kensingtonové, kteří si klestí cestu podsvětím ve snaze zachránit Bossovu duši a skolit Devila. Ve válce proti knížeti temnot si nikdo nebere servítky, když slovu přichází arzenál příslušně tematických zbraní. Přistřihněte křídla padlým andělům v tomto temném podzemním světě plném nečekaných nástrah. 

Stacking 

Dostupné od 16. 12. do 31. 12. pro Xbox One a Xbox 360 

Pomozte Charliemu Blackmoreovi, nejmenší matrjošce na světě, vydat se na dobrodružství k záchraně jeho rodiny před zlovolným Baronem. Objevte starodávný svět obývaný živými matrjoškami a používejte je k získání speciálních schopností, které vám pomohou vyřešit řadu hádanek a úkolů v této nápadité a logické 3D hře. 

Hrajte také více než 100 skvělých her z knihovny předplatného Xbox Game Pass, do níž přichází tyto novinky: 

  • Gears Tactics 
  • Destiny 2: Beyond Light 
  • Planet Coaster: Console Edition 
  • Tetris Effect: Connected 
  • Final Fantsasy VIII Remastered 
  • Ark: Survival Evolved: Explorer’s Edition 
  • River City Girls 
  • Star Renegades 
  • + EA Play s více než 60 hrami od Electronic Arts 

### 

Všechny hry z programu Games with Gold jsou dostupné jen po omezenou dobu. Další podrobnosti o Games with Gold najdete na http://www.xbox.com/live/games-with-gold 

Nenechte si ujít nejčerstvější novinky a sledujte Xbox na InstagramuFacebooku a Twitteru.