V Mnichově si fotbaloví fanoušci užijí špičkovou gastronomii díky Miele

Občerstvení jako z prvotřídní restaurace si budou moci nově vychutnat během zápasů v mnichovské Allianz aréně fanoušci FC Bayernu Mnichov. Aktuálně nejúspěšnější evropský fotbalový klub totiž ve spolupráci s německým výrobcem prémiových domácích spotřebičů, značkou Miele, odstartoval partnerství, které v kopané nezná příkladu. Miele vybaví občerstvovací stanoviště v aréně svými špičkovými domácími spotřebiči, a nabídne tak návštěvníkům vybraných utkání skvělé kulinářské potěšení. V plánu je i zapojení Miele do nového vlajkového projektu klubu. Partnerství je zatím uzavřeno na tři roky.

Nejlepší sportovní výkony šly vždy ruku v ruce s kvalitní a zdravou stravou. Partnerství FC Bayernu Mnichov a značky Miele se navíc opírá o 120 let tradice, výrazné kvality a úspěchy na národní i globální úrovni. Oba partneři aktuálně pracují na dokončení Miele salónku, jehož otevření plánují ještě v této sezóně. Na vybraných utkáních bude Miele fanouškům podávat vybrané lahůdky svého gurmánského servisu. Pokud zrovna v aréně nebude probíhat žádný zápas, salónek bude sloužit pro inovativní školu vaření, kterou vede šéfkuchař Kevin von Holt z Hamburgu. Von Holt je známý pro svoje kulinářské akce i důraz na přirozenou chuť čerstvých regionálních potravin a v Německu platí za přední autoritu. 

Nový vlajkový projekt klubu FC Bayern Mnichov – sedmipodlažní budova v centru Mnichova s klubovou prodejnou, dvěma restauracemi, butikovým hotelem a nádherným výhledem na chrám Nanebevzetí Panny Marie (Frauenkirche) nabídne i ukázkově vybavenou kuchyň společnosti Miele. „Na společnou práci s jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů na světě se moc těšíme. FC Bayern Mnichov i značku Miele spojuje především tvrdá práce, která vede k tomu, abychom se stále zlepšovali ve všem, co děláme. Prostřednictvím tohoto spojení chceme nabídnout partnerům klubu a fanouškům kulinářské speciality, na které při jiných zápasech této kategorie nenarazí,“ říká Tomáš Abraham, Managing Director společnosti Miele pro Českou republiku a Slovensko. 

„V partnerství se společností Miele vidíme hned dva průsečíky. Miele ve výrobě domácích spotřebičů a vývoji technologií neustále objevuje nové cesty. My se zase snažíme naše fanoušky potěšit novými nápady. Jsme moc rádi, že se značka Miele stala součástí našeho týmu. Společně chceme tvořit novou budoucnost, za kterou stojí dvě silné značky s dlouhou tradicí,“ uvedl Andreas Jung, člen představenstva FC Bayern Mnichov, který vede marketingové aktivity klubu. „Toto partnerství jen dokazuje, že i v čase koronakrize lze hledat společné cesty pro lepší budoucnost,“ vyjádřil se Jörg Wacker, člen představenstva FC Bayern Mnichov pro strategický rozvoj.

______________________________

FC Bayern Mnichov je německý sportovní klub, který sídlí v mnichovském městském obvodu Schwabing-Freimann. Od sezóny 1965/66 hraje v Bundeslize, německé nejvyšší fotbalové soutěži. Své domácí zápasy odehrává na stadionu Allianz Arena s kapacitou 75 000 diváků. Klub doposud získal 20 DFB pohárů, 7 DFL Supercupů a 6 DFB ligových pohárů. Manažerem klubu je bývalý německý fotbalista Hans-Dieter Flick.