Flasarová, Havlovic a Žaba rozšiřují tým SmartEmailingu

SmartEmailing posiluje o nové tváře. Eliška Flasarová dostává na starosti nově vzniklé oddělení služeb. Jiří Havlovic a Ladislav Žaba se pak budou věnovat obchodu a péči o klíčové zákazníky SmartEmailingu.


Eliška Flasarová přichází na pozici E-mail Marketing Services Team Leader z brněnské společnosti pro vývoj e-shopových řešení oXyshop, kde působila posledních 5 let jako E-commerce Business Consultant. Za sebou má bohaté zkušenosti z oblasti e-commerce, zejména 7 let v největší tuzemské digitální agentuře Acomware.

Cílem Flasarové je vybudovat stabilní oddělení služeb, které klientům SmartEmailingu poskytne full-service spojený s plynulým přechodem, integrací aplikace do klientských systémů, ale i samotnou plnohodnotnou správu e-mailingu. Eliška Flasarová k tomu dodává: “Realizovat efektivní e-mail marketing v kombinaci s e-mailingovým nástrojem na vysoké úrovni – to je to, co chceme našim klientům přinášet in-house.”


Jiří Havlovic přichází do SmartEmailingu po více než ročním působení ve společnosti PPC Bee, kde měl na starosti rozvoj obchodních příležitostí. Předchozí zkušenosti nabral v affiliate síti VIVNetworks. Díky znalosti českého a slovenského trhu, zejména v oblasti retailu a e-commerce, se bude věnovat rozvoji obchodu a péči o stávající zákazníky právě z těchto oblastí.


Další posilou pro tým SmartEmailingu je Ladislav Žaba. Ten má za sebou více než 3 roky zkušeností z agentury Wundermann, emailingu se věnoval v Clever Monitoru a obchodní vztahy s korporátními klienty rozvíjel pro startup Searpent.
Vzhledem k těmto bohatým zkušenostem bude hlavní Žabovou náplní péče a rozvoj obchodu s velkými klienty.


SmartEmailing je spolehlivý nástroj pro chytrý e-mailing a marketingovou automatizaci. Ryze česká firma s více jak desetiletou historií prošla letošním rokem transformací, kdy manažeři firmy odkoupili od většinového vlastníka jeho podíl.


Aktuálně obsluhuje SmartEmailing více než 10.000 zákaznických účtů od živnostníků, přes e-commerce subjekty až po korporace a banky.