Všechno je jinak, virtuální konference Human After All představí horké HR trendy na rok 2021. Lidské zdroje potřebují restart

Praha, 8. ledna 2021 – Loňský rok přinesl zcela nové pracovní návyky, změnil se i styl práce a zažité způsoby vzaly za své. Čekání na návrat do normálu není řešení. Co víc, je potřeba normál znovu definovat a nebát se toho. Jak se s tím vyrovnat poradí Honza Klusoň na online eventu Human After All.  Konferenci zaměřené na nejnovější trendy v oblasti lidských zdrojů pořádá kariérní průvodce, společnost Welcome to the Jungle. Připojit se na ni můžete už 12. ledna 2021.


„V roce 2021 je klíčové se zaměřit na vztahy; se zaměstnanci i s kandidáty. Firemní kultura a vazby uvnitř kolektivu dostaly v uplynulém roce nejvíce zabrat. Na Human After All proto představíme nástroje, které společnostem umožní rozvíjet prostředí a talent zaměstnanců i v online režimu práce z domova,” vysvětluje Honza Klusoň, CEO Welcome to the Jungle pro Česko a Slovensko.

Nová role personalistů
Mnoho firem bylo v důsledku covidových opatření postaveno do v minulosti nepředstavitelné situace. Manažeři se museli naučit vést svoje týmy na dálku a udržení firemní kultury se zdálo nemožným. Význam personalistů a jejich důležitost se o to víc upevnila a získala novou strategickou pozici. Jak vypadá nová role HR specialistů a na co se v roce 2021 připravit, rozeberou v rozhovoru Honza Klusoň, CEO Welcome to the Jungle a Renata Mrázová, Chief People Officer ze společnosti Home Credit International.

Rozkvět práce z domova, firemní kultura ostrouhala
Uplynulý rok 2020 dal lidem domácí vězení. Pracovat z domova s sebou přineslo jednu z největších výzev, která byla donedávna známa jenom osobám samostatně výdělečně činným. V něčem to byla změna pozitivní, místy až zábavná; odpadlo ranní dobíhání tramvaje a objevily se tepláky při online mítinzích. Ale všeho moc škodí a několikaměsíční home office začal ovlivňovat lidskou psychiku. Mnozí znají nové kolegy jen z monitoru, firemní kultura stagnuje a small talky úplně vymizely. Sociální fobie postihla i zaryté společenské typy. Profesionálové na lidské zdroje z Welcome to the Jungle na konferenci představí způsoby, jak rozvíjet firemní kulturu a udržet angažovanost týmu i v době pandemie.Online konference proběhne 12. ledna od 10:00 do 12:00. Součástí bude prostor pro dotazy po skončení řečnických panelů. Online událost je určena pro personalisty, manažery firem i širokou veřejnost, stačí se jen zaregistrovatÚčast je zdarma. 

Program Human After All 12. 1. 2021

10:00 – 11:30 Keynote

  • Přivítání od Honzy Klusoně, CEO Welcome to the Jungle CZ&SK.
  • Rozhovor s Renatou Mrázovou, Chief People Officer Home Credit International na téma změn na pracovním trhu a na co se připravit v roce 2021.
  • Zachyťte ty správné kandidáty
    Jak se přizpůsobit změnám v oblasti lidských zdrojů?
  • Angažujte talenty
    Co ukazuje průzkum angažovanosti zaměstnanců od Welcome to the Jungle?
  • Nechte své kolegy růst
    Objevte obsah z dílny Welcome to the Jungle, který pomáhá pracujícím a kandidátům orientovat se na trhu práce.

11:30 – 11:50 Live Q&A

  • Zeptejte se expertů na cokoliv, co vás v oblasti lidských zdrojů zajímá. 

Obrazové materiály:
Human After All poster
Human After All spolecnosti
Human After All Renata Mrázová
Human After All poster 2

Web a sociální sítě:

Oficiální web: www.welcometothejungle.com/cs 
LinkedIn: www.linkedin.com/company/wttj-cz
Twitter:  www.twitter.com/wttj_cz
Facebook.com / www.facebook.com/wttj.cz 
Instagram / www.instagram.com/welcometothejungle
YouTube / www.youtube.com/channel/welcometothejungle
Oficiální hashtag: #welcometothejungle