Buďte chytří, buďte fit. Novinky od Xiaomi v prodeji.

[Praha, 25. ledna 2021] — Globální technologický lídr značka Xiaomi, kterou v České republice distribuuje společnost Witty Trade s.r.o., uvádí na trh nové chytré hodinky s dotekem stylu Mi Watch a Mi Watch Lite. Novinky jsou určeny pro všechny fitness nadšence, kteří chtějí podrobně sledovat svůj zdravotní stav a mít komplexní informace o své fyzické kondici. 

Mi Watch Lite: Buďte chytří, buďte fit

Mi Watch Lite jsou dokonalým společníkem pro dosažení všech vašich stanovených fitness cílů. Díky vestavěnému GPS a funkcemi pro měření tlaku vzduchu jsou hodinky schopny sledovat a poskytovat přesné informace o vašem tréninku. Funkce automatického nastavení jasu zajišťuje, že můžete vždy sledovat své vitální hodnoty bez ohledu na okolní světelné podmínky. Volit můžete z 11 různých režimů pohybu a cvičení, včetně venkovního běhu, běžeckého pásu, venkovní a vnitřní cyklistiky, pěší turistiky, plavání v bazénu či kriketu. 

Mi Watch Lite jsou vybaveny 1,4palcovým barevným TFT displejem s rozlišením 320×320. Baterie o kapacitě 230mAh vydrží až 9 dní s pouhými 2 hodinami nabíjení. Hodinky integrují sportovní a zdravotní data do aplikace Xiaomi Wear, která nabízí profesionální a dokonalou uživatelskou zkušenost a činí z Mi Watch Lite důvěryhodného a praktického osobního zdravotního asistenta. Stylové hodinky se nabízejí v 5 barevných provedení: Pink, Ivory, Black, Navy Blue a Olive. 

Mi Watch Lite navíc monitorují vaše zdraví a každodenní aktivity. Díky zabudovanému PPG snímači dokáží přesně měřit srdeční tep 24 hodin denně a upozorní vás, jakmile hodnoty přesáhnou normu. Hodinky jsou také vybaveny funkcí spánek, která kontroluje vaše spánkové fáze a informuje vás o tom, jak kvalitně spíte. Mezi další funkce patří notifikace s kompatibilními emotikony, počasí, hodiny, budík nebo baterka.

Mi Watch Lite pořídíte za 1 590 Kč na www.xiaomi.cz 

Mi Watch: Pro všechny milovníky sportu

Mi Watch jsou vytvořené s důrazem na funkčnost, pohodlí a styl. Padnou do oka zkušeným nadšencům i nováčkům chytrého cvičení. Odlehčená 32g konstrukce zajistí zcela přirozené používání během sportu i pohodlí během celodenního nošení. Velký 1.39” AMOLED displej s rozlišením 454 x 454 pixelů zajišťuje během dne jasné a čitelné informace, takže vám již nic neunikne.  Zvolit si dokonce můžete až ze 100 dostupných ciferníků. Oporu budete mít i v baterii, kterou můžete nabíjet v magnetickém doku klidně jen dvakrát měsíčně, protože vydrží na jedno nabití až 16 dní.

Mi Watch vám nabízí nepřetržité monitorování základních funkcí zdraví. Stylu cvičení se navíc přizpůsobí díky 117 sportovním režimům. Často podceňovaná variabilita chytrých pomocníků je tímto zase o pořádný krok blíže dokonalosti. Mi Watch Jsou voděodolné až do hloubky 50m, lze je tak nosit i při dešti nebo sprchování! Po celou dobu nošení navíc díky pokročilému PPG senzoru sledují srdeční frekvenci a hladinu kyslíku v krvi. Společně s měřením tlaku vzduchu i přesné GPS poskytnou komplexní údaje o vašem tréninku.

Hodinky ukrývají i bohatou sadu funkcí, která dále zvyšuje uživatelský komfort. Uživatelé mohou zapnout režim závěrky fotoaparátu a snadno pořizovat fotografie přímo z jejich zápěstí, přijímat zprávy a upozornění pomocí zabudovaných zábavných emoji a využívat řadu pokročilých funkcí pro dobrodružství venku: vestavěný geomagnetický kompas či barometr.

Rozhýbejte se za každé situace s Mi Watch od Xiaomi, navíc za skvělou cenu 3 190 Kč na www.xiaomi.cz!

O XIAOMI 

Xiaomi je nejrychleji expandující značka elektroniky a smartphonů. Na českém trhu působí Xiaomi oficiálně od září 2017. Jedním ze dvou oficiálních distributorů značky Xiaomi je pro Českou republiku společnost Witty Trade s.r.o., která disponuje oficiální licencí pro distribuci produktů. Oblíbenost značky, která se vyznačuje hlavně excelentním poměrem cena/výkon, roste v ČR raketovým tempem. Chytrý telefon Xiaomi vlastní každý šestý Čech. Chytré hodinky nebo náramek této značky pak dokonce každý druhý. Xiaomi je v současné době čtvrtou největší světovou značkou smartphonů a založila největší světovou platformu pro spotřebitele IoT s více než 132 miliony inteligentních zařízení (bez započtení smartphonů a notebooků) připojených k její platformě. V současné době jsou produkty Xiaomi přítomny ve více než 80 zemích a regionech po celém světě a mají vedoucí postavení na mnoha trzích.

Více informací: www.xiaomi.cz.