Rubikon PR od roku 2021 pracuje pro Secret Garden

Secret Garden, jež se na českém trhu specializuje na výstavbu designových posedů, modulárních domů a 3D tisk betonových objektů, si pro komunikaci s médii vybrala agenturu Rubikon PR. Spolupráce poběží od února 2021. Jedním z hlavních cílů pro tento rok je produktová a korporátní komunikace značek, jež Secret Garden zastřešuje (TreeBee, Bayaya a Scoolpt), a seznámení široké i odborné veřejnosti s koncepty jednotlivých projektů.

Značka Secret Garden v současné chvíli zahrnuje moderní, obyvatelné a variabilní treehousy, neboli posedy (kupsiposed.cz) od Treebee.cz, modulární, dřevěné a udržitelné chaty a domy Bayaya, a architektonické a sochařské studio Scoolpt. Všechny tři projekty spojuje láska k přírodě, designu a tradičnímu řemeslu, jenž jedíky inovačnímu způsobu výroby a montáže vyzdvižené na vyšší úroveň. Produkty a služby Secret Garden jsou tvořeny v synergii s přírodou a proměňují způsob, jakým společnost uvažuje o bydlení a architektuře. Misí značky Secret Garden je vnést do bydlení svobodu, potřebný nadhled a nabídnout svým zákazníkům dostupnou alternativu zjednodušující proces výstavby tak, aby na ni stačili téměř sami. Součástí nabídky jsou také služby spojené s chodem glampingových projektů.

„Velice se těším, až budeme moci přivítat tým Rubikonu PR mezi nás “posedlé” a věřím, že tato spolupráce bude nejen benefitující pro obě strany, ale také pro širší veřejnost, které se otevře cesta k potřebnému životnímu nadhledu, a to třeba zrovna z pohodlí posedu. V duchu Secret Garden snad už můžu jen říct – zaseli jsme,“ komentuje spolupráci Ladislav Trpák, jednatel Secret Garden.

„Secret Garden do České republiky přináší stylové off-the-grid úkryty a udržitelnou, hravou architekturu. Prostřednictvím svých projektů naší společnost vrací zpět do přírody a vede nás ke klidnějšímu, kvalitnějšímu životu. Tato témata nás v agentuře velice baví a mezi lidmi silně rezonují. Nejen z toho důvodu se těšíme se na spolupráci s bratry Trpákovými a jejich špičkovým týmem. Secret Garden má před sebou vzrušující cestu a my jsme rádi, že jim na ní můžeme pomoci,“ dodává Šimon Rákosník, Managing Partner Rubikon PR.

Rubikon PR tímto krokem rozšiřuje své portfolio klientů, kteří své technologické zaměření propojují s udržitelnou myšlenkou a uměleckým přesahem. PR komunikaci pro Secret Garden povedou Zuzana Malinkovičová a Gabriela Vlková





O Secret Garden :

Značka Secret Garden byla založena v roce 2020 úspěšným podnikatelem Ladislavem Trpákem, který stál například za vznikem českého e-shopu ZOOT nebo svého času největší digitální agentury, Advertures. V současné době pod sebou značka zastřešuje tři projekty – TreeBee, Bayaya a Scoolpt. Každý z nich přináší designová a inovativní řešení týkající se udržitelného a zároveň dostupného bydlení či, lépe řečeno, obydlí. Secret Garden věří, že je na čase změnit zažité představy o samotné stavbě s konotacemi jako drahá, komplikovaná a časově náročná. Značka si klade za cíl umožnit zákazníkům najít radost v tvorbě, jednoduchosti, udržitelnosti a rychlosti, jež vede k větší svobodě každého z nás.

Společnost TreeBee vytváří rekreační dřevostavby ve formě posedů na míru (kupsiposed.cz), a to ve třech hlavních provedeních: Domeček, Krabička a Saunička. Designové stavby na vyvýšené konstrukci zákazníkům umožňují získat novou (životní) perspektivu či nadhled, a to bez nutnosti vyřizovat stavební povolení.  

Bayaya stojí za udržitelnými, nízkoenergetickými a modulárními dřevostavbami, které si jsou zákazníci schopni postavit sami, a to v rámci pouhých 4 – 6 týdnů. Zaměřené na jedinečnost každého člověka jsou stavby navrhovány zákazníkovi na míru, jejich koncept se podobá stavebnici, která v sobě skrývá mnoho různých provedení.  
Scoolpt je sochařsko architektonický ateliér pod kreativou Michala Trpáka, specializující se na 3D tisk betonu. Nesporným benefitem 3D tisku je jeho rychlost a udržitelnost. Mezi formáty, na které se Scoolpt zaměřuje patří mobiliáře, osobité organické stavby a umělecké objekty. Ve spolupráci s Buřinkou od České spořitelny stojí ateliér například i za prvním 3D vytištěným plovoucím domem s názvem Prvok, jež momentálně kotví v přístavu administrativní a bytové čtvrti DOCK. Cílem těchto obytných soch je přinášet společnosti inovativní a krásnou architekturu, jež zároveň respektuje charakter vybraného místa a okolní krajinu.