Sberbank zjednodušuje spotřebitelské půjčky. Pro všechna pásma nyní poskytuje sazbu 2,77 % ročně

Praha 18. 2. 2021 Sberbank v únoru přichází na trh se zjednodušením spotřebitelských půjček. Pro všechna pásma lze nyní získat atraktivní sazbu ve výši 2,77 % ročně. Obdrží ji každý, kdo požádá o FÉR půjčku či FÉR konsolidaci. Na sazbu 2,77 % mají nárok všichni klienti pro všechny výše úvěrů od 50 tisíc do 1 milionu korun, kteří mají dobrou platební morálku. Velmi výhodné jsou i konsolidace stávajících úvěrů, kde uvedená sazba pomůže výrazně snížit splátky.

„Jsem přesvědčen, že poskytujeme jednu z nejlepších sazeb na trhu, která je ovšem časově omezena do konce března 2021. Pro klienty je výhodným řešením i naše FÉR konsolidaci se sazbou 2,77 %, která jim umožní výrazně snížit stávající úvěrovou zátěž a splátky úvěrů u jiných bank,“ vysvětluje Roman Brychnáč, Head of Lending Sberbank CZ: „Protože nadále přetrvává pandemie koronaviru, chceme našim klientům pomoci nejen se zajištěním potřebných financí, ale i s ochranou před možnou nepříznivou životní situací. Aby se v takovém případě neobávali dalšího zadlužení, nabízíme jim pojištění schopnosti splácet pro případ nemoci nebo ztráty zaměstnání. Ve spolupráci s naším partnerem – pojišťovnou BNP Paribas Cardif – plníme ve všech případech oprávněných pojistných událostí, kdy pojišťovna nejčastěji hradí za klienta jeho měsíční splátky právě při nenadálé pracovní neschopnosti,“ dodává Roman Brychnáč.

Na sazbu 2,77 % ročně u FĚR půjčky či konsolidaci úvěrů mají nárok všichni klienti s dobrou platební morálkou, kteří si zároveň založí i FÉR účet s pravidelnou roční odměnou 1234 Kč vyplácenou za věrnost a aktivní využívání. FÉR půjčka i konsolidace je bez poplatků za zřízení a vedení. Splatnost úvěru je až 120 měsíců a výše půjčky může být 50 tisíc až 1 milion korun. 

Sberbank CZ, a.s. 

Sberbank CZ se svými finančními produkty a službami zaměřuje na retailové klienty, malé a střední firmy a velké společnosti. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.