Připlouvá první vlajková loď realme GT. Značka ji ukázala na veletrhu v Šanghaji

23. února 2021 – Praha, Česká republika – Značka realme letos obohatí střední a vyšší třídu chytrých telefonů hned dvěma svými vlajkovými loděmi. Jako první se představuje realme GT, model, který využívá výkonnou platformu Snapdragon 888 či inovativní systém chlazení z nerezové oceli. Smartphone bude slavnostně představen 4. března, ke spatření je ale již tento týden na veletrhu MWC v Šanghaji.

Nejrychleji rostoucí značka smartphonů na světě, jíž se během prvních dvou měsíců roku 2021 podařilo dosáhnout mety 70 milionů uživatelů po celém světě, vyhlásila již před časem strategii dvou vlajkových lodí na dvou rozdílných platformách. Chce tak ještě umocnit svůj růst ve střední a vyšší třídě. 

Značka využije jak čipy Qualcomm Snapdragon 8, tak i MediaTek Dimensity na platformě 5G a díky oběma vlajkám stvořeným pro výkon a image přinese mladým uživatelům více prémiových produktů. „Strategií „Dual-platform Dual-flagship“ začíná pro realme nová cesta,“ hlásí zakladatel a CEO realme Sky Li.

Čipem Snapdragon 888 se pochlubí právě realme GT, které tak uživatelům v duchu hesla „Dare to Leap“ přinese skokový výkon, neuvěřitelný zážitek a „duchovní rezonanci“. Pro navýšení výkonu je realme GT vybaven inovativním systémem chlazení, který odvádí přebytečné teplo pomocí aplikované nerezové oceli a optimalizace struktury rozptylu tepla. 

Zaujme ale i svým vzhledem. Jedná se o první telefon s dvoubarevným designem z veganské kůže. Tohoto efektu dosáhla značka díky procesu výroby zadního krytu a vnitřního rámu z jednoho kusu, díky čemuž se veganská kůže ještě více hodí k černé barvě “race track”. realme je v tomto směru průkopníkem. Jde o veganskou kůži druhé generace, která má jemnější strukturu, je měkčí na dotyk a pyšní se lepším barevným efektem.  

Výkonný a trendy smartphone realme GT bude oficiálně představen 4. března. Značka si od této vlajkové lodi slibuje novou jiskru v produktové řadě chytrých telefonů realme střední a vyšší třídy. 

Zůstaňte na příjmu!

O značce realme 

realme je značka, která se specializuje na poskytování kvalitních technologických produktů a služeb pod inspirativním heslem Dare-to-Leap. Produkty realme chtějí povzbudit mladé lidí ke ‘Skoku vpřed’ ve využívání nejnovějších technologií a designu.

Podle studie Counterpoint patří realme mezi top 7 značek mobilních telefonů v globálních dodávkách smartphonů ve 3. čtvrtletí roku 2020. V roce 2019 dosáhlo realme 25 millionů globálních dodávek smartphonů. Oproti předchozímu roku dosahovala společnost realme růst 808 %, což dělá z realme nejrychleji rostoucí značku smartphonů na světě ve čtyřech po sobě jdoucích čtvrtletích od roku 2019 do 2. čtvrtletí 2020. realme vstoupilo na 61 trhů po celém světě včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu a Afriky a má globální základnu čítající 70 milionů uživatelů.