Vodafone v březnu: k novinkám patří telefon Motorola Moto E7 a příslušenství Logitech

Březen se u Vodafonu nese ve znamení slev na nová zařízení. Pro zákazníky, kteří si převedou telefonní číslo, jsou připraveny nové mobilní telefony v hodnotě až 7 000 Kč pouze za korunu nebo mobilní telefon Samsung S 21 se slevou 9 000 Kč. Kromě toho přibyly v nabídce i nové modely telefonů od Motoroly a Samsungu. Vodafone také stále rozšiřuje nabídku příslušenství. Zařadil do ní myši a klávesnici Logitech.

Telefon Motorola Moto E7 s 6,5“ HD displejem má osmijádrový procesor, který zajišťuje bezproblémový a rychlý chod telefonu a pojí se s 2GB operační pamětí. Pro uživatele je k dispozici úložiště s kapacitou až 32GB a slot pro paměťovou kartu až do velikosti 512GB. Dostatek energie pro telefon zajistí baterie o kapacitě 4 000 mAh. Telefon stojí 3 001 Kč.

Další novinka pochází z dílny Samsungu. Model Galaxy Xcover5 navazuje na model Galaxy XCover 4s z roku 2019. Je vybaven novým Androidem 11 a odolností dle specifikace IP68. Displej nabízí rozlišení HD+ a osmijádrový procesor společně se 4GB operační paměti zajišťují dostatečný výkon. Zákazníci ho mohou pořídit za 7 477 Kč.


Myši a klávesnice Logitech

Výběr příslušenství v březnu obohatí myši a klávesnice od firmy Logitech. V nabídce přibyla bezdrátová optická myš Logitech M190 vhodná pro praváky i leváky. Má rozlišení 1 000 DPI, ergonomické provedení, 3 tlačítka, připojení přes bezdrátový USB přijímač a bezdrátový dosah až 10 m. K dostání bude na všech prodejnách Vodafonu za 417 Kč.

Novým přírůstkem je také laserová myš Logitech MX Master 3 graphite, která umožňuje uživatelům procházení až 1 000 řádků za vteřinu. Myš lze bez problému připojit až ke třem zařízením současně a využijí ji uživatelé Windows i MAC. Zákazníci ji mohou pořídit za 2 977 Kč.

Třetí myší, kterou Vodafone nově zařadil do své nabídky, je Logitech MX Anywhere 3. Disponuje funkcí elektromagnetického posuvu MagSpeed je dostatečně přesná pro zastavení s přesností na pixel. Má kvalitní ocelové kolečko, tichý provoz a integrovanou baterii s výdrž až 70 dnů. Její cena je 2 377 Kč.

Firma Logitech přispěla do nabídky Vodafonu také svou klávesnicí Logitech MX Keys s odnímatelnou opěrkou pro zápěstí a inteligentním podsvícením. Je možné ji rychle dobíjet pomocí USB-C a nabitá vydrží až 10 dní. Je možné ji párovat až se třemi zařízeními a Bluetooth dosah má 10 metrů. Stojí 3 277 Kč.

Odměna za převod čísla 

Pro nové zákazníky, kteří k Vodafonu převedou své telefonní číslo, je nově připravena výhodná nabídka – mohou si vybrat ze tří typů mobilních telefonů, které si pořídí za 1 Kč a to se slevou až 7 000 Kč. Jedná se o modely Motorola Moto E7, XIAOMI Redmi Note 9 nebo Samsung A51. Je možné také využít speciální slevu 9 000 Kč na telefon Samsung S 21 5G, který si zákazník pořídí po slevě již za 14 201 Kč. Na tento model telefonu lze ještě uplatnit slevu ve výši 3 500 Kč při vrácení vysloužilého mobilu.

Nárok na výši slevy určuje tarif a jeho minimální měsíční plnění, které začíná na 349 Kč. Slevy získá nový zákazník, který si přenese své telefonní číslo a uzavře smlouvu s minimálním měsíčním plněním na 24 měsíců. Na webových stránkách Vodafonu je možné dohledat podrobné podmínky akce.

Slevy pro věrné zákazníky

Pro stávající zákazníky má Vodafone připraveny slevy ve dvou úrovních – 4 000 Kč a 2 000 Kč. Lze je využít na všechny chytré telefony, tablety, hodinky s eSIM/SIM, notebooky, televizory Sony či herní konzoli PS4. Kromě toho věrní zákazníci u 20 vybraných zařízení zaplatí při pořízení tarifu Vodafone Neomezený počáteční platbu 1 koruna a zbytek pomocí výhodných splátek. Jde například o telefony Samsung Galaxy A32 5G, Xiaomi Mi 10T Lite 5G nebo Huawei P40 Lite. Více informací o podmínkách nabídky je k dispozici na webových stránkách. Vodafone i nadále dává ke všem chytrým telefonům zákazníkům bezplatnou výměnu rozbitého displeje, a to v prvních 3 měsících.

O společnosti Vodafone

Vodafone je telekomunikačním lídrem v Evropě a Africe. Naším cílem je „spojovat pro lepší budoucnost“ a naše odborné znalosti a rozsah působení nám dávají jedinečnou příležitost dosáhnout pozitivní změny pro společnost. Naše sítě udržují rodiny, přátele, firmy i vlády ve spojení. A jak prokázala krize v souvislosti s onemocněním COVID-19, hrajeme zásadní roli při udržování chodu ekonomik a kritických odvětví, jako je vzdělávání a zdravotní péče. Vodafone je největším operátorem mobilních a pevných sítí v Evropě, je největším světovým poskytovatelem připojení k internetu věcí (IoT) a naše technologická platforma M-Pesa v Africe umožňuje více než 45 milionům lidí těžit z přístupu k mobilním platbám a finančním službám. Mobilní a pevné sítě provozujeme v 21 zemích a ve 48 dalších spolupracujeme v oblasti mobilních sítí s partnery. K 31. prosinci 2020 jsme měli více než 300 milionů mobilních zákazníků, více než 27 milionů zákazníků s pevným připojením a více než 22 milionů televizních zákazníků.

V České republice poskytuje Vodafone služby více než 4,5 milionu zákazníků – zhruba 3,9 milionu připadá na mobilní služby, dalších přibližně 700 tisíc na fixní služby, kde Vodafone posílil svou pozici po integraci společnosti UPC Česká republika. Podporujeme diverzitu a inkluzi prostřednictvím našich politik v oblasti mateřské a rodičovské dovolené, celosvětově s pomocí internetového připojení posilujeme postavení žen a obecně zlepšujeme přístup ke vzdělání a digitálním dovednostem. Respektujeme všechny jednotlivce bez ohledu na rasu, etnickou příslušnost, zdravotní postižení, věk, sexuální orientaci, genderovou identitu, kulturu nebo náboženství.Vodafone rovněž dělá významné kroky ke snížení dopadu svého podnikání na planetu. Jde například o nákup 100 % elektřiny z obnovitelných zdrojů po celém světě i o opětovné použití, další prodej nebo recyklaci 100 % našeho nadbytečného síťového vybavení nejpozději od roku 2025. Firma také postupně snižuje emise skleníkových plynů z provozu i z dodavatelského řetězce. Díky těmto krokům chce Vodafone dosáhnout nejpozději v roce 2040 uhlíkové neutrality. Více informací na www.vodafone.cz.