GOLFTV bude živě streamovat každý úder z golfových turnajů THE PLAYERS Championship na PGA TOUR

8. 3. 2021, Praha: Golfoví fanoušci na mezinárodních trzích po celém světě si budou moct během turnaje THE PLAYERS Championship na GOLFTV vychutnat pořad „Every Shot Live“, který exkluzivně poskytne PGA TOUR. 

Od čtvrtka 11. března 2021 bude po dobu čtyř dnů každý úder každého hráče z THE PLAYERS Stadium Course a TPC Sawgrass živě streamován na GOLFTV (viz kompletní seznam zemí níže), což fanouškům umožní sledovat jakéhokoliv hráče ze světové elity přímo v akci. Očekává se více než 32 000 ran na 72 jamkách na startovním 150 jamkovém hřišti. Fanoušci si budou moct vybrat, jaké hráče chtějí sledovat, jaký způsobem a na jakém zařízení. 

„Every Shot Live“ bude k dispozici předplatitelům GOLFTV Live Pass. Fanoušci si budou moct vychutnat turnaje na zcela nové platformě (k dispozici prostřednictvím mobilu, webu nebo televizního přijímače) s novým vzhledem, novou navigací a zbrusu novými funkcemi. Digitální Domov golfu ve své vylepšené podobě nabízí možnost sledovat to nejlepší ze světa golfu – od výuky, vybavení, cestování a dalších funkcí od Golf Digest. Rozsáhlé televizní pokrytí PGA TOUR včetně THE PLAYERS Championship nabídne na široké škále mezinárodních trhů také Eurosport. 

Od historické soutěže až po ikonické golfové hřiště s bezkonkurenčním fanouškovským zážitkem je THE PLAYERS nekompromisní ve snaze dodávat to nejlepší. Hřiště každou sezonu představí nejsilnější sestavu hráčů, kteří soutěží na mistrovském díle Peta Deye, THE PLAYERS Stadium Course, které neupřednostňuje žádný styl hry a vyžaduje dokonalost ve všech jejích aspektech. 

Program „Every Shot Live“ zprostředkuje PGA Tour Entertainment a NBC Sports Group za použití téměř 120 kamer rozmístěných na stadionu THE PLAYERS Stadium Course, přičemž každá skupina hráčů bude mít vyhrazený vlastní stream. „Every Shot Live“ debutoval na THE PLAYERS Championship v roce 2020, ale turnaj byl po prvním kolem kvůli Covidu-19 zrušen. 

Pro vice informací navštivte stránky: https://www.pgatour.com/everyshotlive.html 

O GOLFTV

GOLTV, kterou podporuje PGA TOUR, je digitálním Domovem golfu pro globální komunitu fanoušků. Jádro programu tvoří živé streamy a vide a na vyžádání (on-demand), které zprostředkovávají každý moment PGA Tour, European tour a Ladies European Tour, a přestavují tak každý týden největší světové hráče globálnímu publiku. Díky inovacím přináší GOLFTV do světa golfu nový vítr, kreativitu a technologii. GOLFTV se snaží zprostředkovat fanouškům nový způsob sledování, hraní a zapojení do hry každý den. GOLF TV je součástí skupiny Discovery, globálního leadra v oblasti zábavy z reálného života s rozsáhlým portfoliem platforem. 


O PGA TOUR

Představením těch nejlepších světových hráčů golfu PGA TOUR zaujme, inspiruje a pozitivně ovlivní naše fanoušky, partnery a komunity po celém světě. 

PGA TOUR se sídlem v Ponte Vedra Beach na Floridě spolurozhoduje o turnajích na PGA TOUR, PGA TOUR Champions, Korn Ferry Tour, PGA TOUR Látinoamérica, Mackenzie Tour-PGA TOUR Canada a PGA TOUR Series-China. Členové PGA TOUR jsou nejlepší světoví hráči pocházející z 29 zemí a teritorií (94 hráčů pochází ze zemí mimo USA). Turnaje PGA TOUR jsou vysílány celosvětově ve 216 zemích a teritoriích ve 28 jazycích. Prakticky všechny turnaje jsou organizovány jako neziskové organizace s cílem maximalizovat charitativní dárcovství a dosud vygenerovaly vice než 3,2 miliardy dolarů.